Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

10

0 hozzászólás

TV-méretű monitort villantott a Cooler Master

A GP57ZS névből már sejteni lehet, hogy egy igazi óriással van dolgunk.

 

Manapság már egyáltalán nem ritka, ha egy monitor bekacsint a 30 hüvelyk feletti méretek közé is. Sőt, már a 40 hüvelyk sem számít ritkaságnak. Ugyanakkor ennél sokkal nagyobb monitorokat egyelőre kevés gyártó kockáztat meg. Most ezt teszi a Cooler Master a GP57ZS nevű monitorjával.

 

A névből már kitalálható, hogy ezúttal tényleg egy óriáshoz van szerencsénk. A monitor ugyanis 57 hüvelykes képátlót kínál, ráadásul a szintén nem túl gyakori 32:9-es képaránnyal. A VA-panel felbontása sem akármilyen, hiszen DUHD, vagyis 7680*2160 pixelt kínál. Egy ekkora batárt már illik meghajlítani, ennek mértéke itt 1500R.
 


A panel 120Hz-es képfrissítést is kínál, amely mellől nem hiányzik az Adaptive Sync technológia sem. A kontrasztarány 3000:1, a HDR fénysűrűség 1000nit. A monitor méretéből fakadóan kiválóan kiválthat akár két 4K-s monitort is a munkában, míg a játékok terén egészen új dimenziót nyithat.

 

A hátoldalon két HDMI 2.1 és egy DisplayPort 1.4 csatlakozót találunk, mellettük négy USB 3.2, egy USB-B és egy 90W-os USB-C csatlakozó is lapul a szokásos jack bemenet mellett. A monitor 10W-os sztereó hangszórót is kínál. A Cooler Master egy igazi szörnyet rakott össze, az ára is ennek megfelelő. Aki ilyennel tervez, annak 2000 dollárt kell majd összegyűjtenie rá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!