Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

22

0 hozzászólás

ASUS Radeon RX 7900 XTX a Warhammer rajongóknak!

Nem, sajnos nem vehetsz egyet – hacsak nem vagy hajlandó néhány hónapot várni, amíg a nyertes esetleg eladja az eBay-en. Sajnos ez hosszú idő lehet, mivel csak 20 darab készül.

 

A Radeon RX 7900 XTX TUF Gaming kártya ezt az egyedi verzióját kifejezetten a Gamescom nyereményjátékára tervezték.


Az ASUS ma bemutatta a teljes dizájnt, és megerősítette, hogy az AMD zászlóshajó SKU-ja szerepel ezen a különleges kiadású kártyán.

A GPU órajeleiről azonban nem közöltek konkrét részleteket, de nyugodtan feltételezhető, hogy megegyeznek az eredeti verzióéval.

Az RX 7900 XTX-t a Navi 31 GPU hajtja, 6144 adatfolyam processzorral és 24 GB GDDR6 memóriával. Ez a csúcskategóriás grafikus kártya 355 watt teljesítményt igényel, és a többi csúcskategóriás egyedi XTX modellhez hasonlóan három 8 tűs tápcsatlakozót igényel.

A kártya Space Marine 2 Edition egyedi kék színsémával rendelkezik, amelyet a Space Marine sorozat főszereplője, a Demetrian Titus páncél ihletett. Ezenkívül a hűtőbordát arany színűre festették, hogy illeszkedjen az általános kialakításhoz.


Miközben alig várjuk a teljes specifikációt, értelmetlen várni a hivatalos árakra. Ez a kártya ma már gyűjtői tárgy, és talán a legnehezebb megszerezni. Az ajándékozás augusztus 23-án indul.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!