Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

21

0 hozzászólás

Minimalista design jellemzi a Lemokey G1 egeret

A tudására azonban nem lehet panasz, és még az ára is baráti.

 

A Lemokey márka egyelőre nem tartozik a legismertebbek közé, de a Keychron már inkább. Márpedig a Lemokey valójában ennek a leányvállalkozása, amely most egy vadonatúj egérről rántotta le a leplet. A G1-re keresztelt újdonságra a minimalista megjelenés, a korrekt tudás és a baráti árcédula jellemző.

 

Bár a kialakítása szimmetrikus, valójában egy jobbkezes egérről van szó, hiszen a szokásos extra billentyűk a bal oldalán kaptak helyet. Az eszköz mentes mindenféle sallangtól, nincs RGB-világítás, ergonomikus ház, hüvelyktámasz és egyebek. Helyettük egy abszolút minimalista, de éppen ettől letisztult design jellemzi a fekete és fehér színben is elérhető egeret.

Ami a belsőt illeti, az egér két változatban is elérhető. Az egyik egy PixArt PAW 3395 szenzort kapott, amely 100 és 26 000 DPI között skálázható 650-es IPS mellett, míg a másik egy PixART PAW 3950 szenzorra épül, amely 100 és 30 000 DPI között skálázható 750 IPS mellett, utóbbi akár üveglapon is működik. A két fő klikk alatt Huano 80M mikrokapcsolók lapulnak, amelyek 80 millió kattintásig nem fognak hibázni.

 

Az egér 8000 Hz-es polling rate-et kínál, amennyiben a 2,4GHz-es dongle-lel használjuk, de van mód Bluetooth-on keresztül is használni, illetve a töltőkábelen keresztül is működik. A beépített akkumulátor 600 mAh-s, az egér pedig alig 55 grammot nyom a mérlegen. A specifikációkra tehát nem lehet panasz, ráadásul a gyártó nem is méretezte el az árat sem: a két változat 65 és 69 dolláros áron vásárolható meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!