Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

19

0 hozzászólás

Készül a Gears of War: E-Day

Piszok látványos előzetessel leplezték le a népszerű franchise visszatérését.

 

A Gears of War egyike a videojátéktörténelem legnépszerűbb akciójátékainak. A franchise az elmúlt közel két évtizedben öt számozott epizódot és néhány mellékágat ért meg. Mivel utoljára négy-öt évvel ezelőtt érkezett hozzá új játék, éppen itt volt az ideje, hogy bejelentsék a következőt.

 

Ez a Gears of War: E-Day lesz, amely a napokban egy nagyon látványos cinematic trailerben mutatkozott be. Az alábbi videóban a franchise főhőse, Marcus Fenix harcol egy locusttal egy romos lakásban. A csata elég egyoldalú, de végül csak Marcus győz, ám kis híján mégis odavész, de ekkor feltűnik társa, Dom Santiago is.
 


A játékról egyelőre kevés részlet ismert, az viszont biztos, hogy nem egy folytatás, hanem egy előzménytörténet lesz. Az események az Emergence Dayen játszódnak, ami éppen tizennégy évvel az első játék történései előtt volt. Így megismerhetjük Marcus és Dom eredettörténetét is.

 

A Gears of War: E-Day alatt már az Unreal Engine 5 fog dolgozni, ami garantáltan meseszép grafikát jelent. Igaz, a fenti videóban a játékmenetből még semmit sem láthattunk. A játék PC-re és Xbox Series X-re készül, de megjelenési dátumról még korai lenne beszélni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!