Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

20

0 hozzászólás

Bámulatosan néz ki a STALKER 2: Heart of Chornobyl

A játék jelen állás szerint idén szeptemberben jelenhet meg.

 

Bár egykor a STALKER: Shadow of Chernobyl vált hírhedté arról, hogy piszok lassan készült el, valójában akkor mindössze hat évről volt szó. Cserébe ez idő alatt az eredeti ígéretek zöme ki is került a játékból. Aztán három évvel a 2007-es premier után jött a bejelentés, hogy készül a STALKER 2. Ez volt 2010-ben, de a játék máig nem érkezett meg. Viszont a napokban kapott egy vadonatúj előzetest.

 

Ahhoz kétség sem férhet, hogy a STALKER 2: Heart of Chornobyl előbb-utóbb a boltok polcaira kerül. A játékot azonban már számtalan alkalommal elhalasztották, amiben sajnos közrejátszott az orosz-ukrán háború is. Viszont minél többet látunk a játékból, annál jobban várjuk a jelen állás szerint őszre belőtt premiert.
 


A fenti előzetes is egy hihetetlenül részletgazdag játékot tár a szemünk elé, amely mind a kültéri, mind a beltéri helyszíneken jól mutat. A játékmenetből is kapunk egy kis ízelítőt, amelynek gerincét a lootolás és a harcok fogják adni. A csaták hol más emberek, hol pedig mutáns lények ellen folyik.

 

A STALKER 2: Heart of Chornobyl esetében kőbe vésett permierdátumról beszélni merész vállalás. A fejlesztők most azt ígérik, szeptember 5-én meg fog jelenni a játék PC-re és Xbox Series X-re, mi azonban egészen a premier másnapjáig még szkeptikusak maradunk ezzel kapcsolatban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!