Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

28

0 hozzászólás

Sokat késik a Flintlock: The Siege of Dawn

A játék csak 2024-ben jelenhet meg, pedig már régen meg kellett volna neki.

 

A soulslike játékok valóságos virágkorukat élik ezekben az években. Ezek azok az akció-szerepjátékok, amelyekben már a legkisebb ellenséget is valóságos szenvedés legyőzni, nem beszélve a hatalmas, olykor lehetetlen feladatnak tűnő bossokról. A Flintlock: The Siege of Dawn is ebben a műfajban indul, de még sokat kell rá várni.

 

Az A44 Games újdonságát tavaly jelentették be és akkor még úgy számoltak, hogy mostanra már biztosan a boltok polcaira kerülhet. Nos, ebből semmi sem lett és a legfrissebb hírek szerint egyelőre még elég távol van a játék a kiadható állapottól. Idén már ne is számítson senki a premierre.
 


A játék az emberiség és az ősi istenek közti háborút dolgozza fel, ennek közepébe fogunk belecsöppenni Nor Vanek szerepében. A háborút hagyományos fegyverekkel és mágiával egyszerre vívják, ami a játékmenet szempontjából sok ígéretes kombót sejtet. Mivel soulslike játék, a csaták bizonyosan piszok kemények lesznek, sebezni is csak úgy tudunk majd, ha előtte hatékony védekezéssel feltöltünk egy mércét.

 

A Flintlock: The Siege of Dawn PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra készül. Bár pontos megjelenési dátummal nem rendelkezik, jelen állás szerint valamikor 2024 első hónapjaiban debütálhat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!