Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

24

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Pwnage Zenblade 65 gamer billentyűzete

A gyártó kompakt mechanikus billentyűzetet készített talpig fémből.

 

Általában a gamer perifériák különféle műanyagokból szoktak készülni, főleg amióta kiemelten fontos lett ezek tömege is. Oké, ez talán a billentyűzetek piacán még kevésbé fontos részlet, így a Pwnage újdonsága, a Zenblade 65-nek sem kell a mérlegtől tartania, holott a klaviatúra fémből készült.

 

A nevében szereplő 65 az eszköz kompaktságát jelöli, hiszen egy 65%-os billentyűzetről van szó. A Gateron 2.0 mágneses kapcsolók az ígéretek szerint az átlagosnál sokkal gyorsabb gépelést vagy játékot tesznek lehetővé. Ezek természetesen gyorscserés foglaltban kapnak helyet, a PBT kupakokból pedig több változat is elérhető lesz. Ezek némelyike átereszti az RGB-világítást, másik viszont nem.
 


Az eszközt alumínium házba költöztetik, amelyben több réteg rezgéscsillapítás is lesz, hogy a gépelési élmény még finomabb és halkabb legyen. A ház kifejezetten markáns vonalvezetést kapott, a design pedig mentes mindenféle felesleges sallangtól, ami így egyszerre menő és elegáns megjelenést kölcsönöz a billentyűzetnek.

 

A Pwnage Zenblade 65 már elérhető a gyártó hivatalos oldalán. Az ajánlott fogyasztói ára 199 dollár, de ezt feljebb lehet tornázni azzal, ha rendelünk mellé extra PBT-kupakszetteket, illetve Aviator kábelt is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!