Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

14

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Google Pixel 9 Pro Fold

A gyártó új kinyitható okostelefonja kicsit fura designt kapott.

 

A Google sem marad ki a foldable buliból, ők is elkészítették legújabb okostelefonjukat, amellyel a kinyitható, hajlítható kijelzős készülékek piacán kívánnak jelen lenni. Az újdonság nevét és megjelenését is szokni kell, mivel a Pixel 9 Pro Fold meglehetősen fura designt kapott.

 

A készülék összecsukva a zsanér hosszanti oldalán szögletes, míg a másikon erősen lekerekített. Ez kinyitva egész mutató formát eredményez, cserébe becsukva a képernyő szimmetriája miatt elég furán fest a zsanér oldala. Ami a belsőt illeti, a készülék a Google saját Tensor G4 chipjét kapta, amit 16 GB memóriával támogatnak meg, a nem bővíthető belső tárhely pedig 256 vagy 512 GB lehet.
 


Összecsukva egy 6,3 hüvelykes OLED kijelzőt kapunk 1080*2424 pixeles felbontással és 120Hz-es frissítéssel. Kinyitva pedig egy 8 hüvelykes képernyő fogad 2076*2152 pixeles felbontással és szintén 120Hz-es frissítéssel. Mindkét képernyőn 10 megapixeles szelfikamera kapott helyet, míg a hátoldalon a 48 megapixeles fő kamera mellé 10,8 megapixeles telefotó (5x optikai zoommal) és 10,5 megapixeles ultraszéles látószögű egység került.

 

A Google a telefont 4650 mAh-s akkumulátorral szereli fel, de azt nem közölte, hogy vezetéken ezt milyen sebességgel lehet majd tölteni. Azt viszont igen, hogy vezeték nélkül mindössze 7,5W-tal. A műholdas segítségkérésre is alkalmas készülékért mélyen a zsebébe kell nyúlni annak, aki mindenáron ilyet szeretne: az ajánlott fogyasztói ára 1899 euróról indul.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!