Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

21

0 hozzászólás

ASUS X GAMESCOM

ASUS GAMESCOM Gaming arzenál bemutató!


A világ legnagyobb játékkonferenciája ismét itt van, és a ROG egy rakás következő generációs gaming arzenált mutatott be. Az új X870-es alaplapoktól az OLED-kijelzőkig és a rengeteg egérig és billentyűzetig minden, amit a ROG bejelentett a Gamescom 2024-ben.

.
Az X870E és X870 alaplapok berobbantottak a színre.

Megérkeztek az AMD következő generációs Ryzen 9000 sorozatú CPU-i, amelyek új mércét állítanak fel a játékteljesítmény terén. A Gamescom 2024 számára bemutatjuk X870E és X870 alaplapcsaládunkat. Ezek az alaplapok felszabadítják az új AMD CPU teljes erejét továbbfejlesztett csatlakozással, számos intelligens funkcióval és teljesítménynövelő finomítások arzenáljával.

Az AMD Ryzen 9000 sorozatú CPU-hoz a legtöbb funkcióban gazdag, csúcskategóriás opció az X870E lapkakészletet használja. A ROG Crosshair X870E Hero a verem tetején található. A prémium fémes textúrák, a nikkelezett felületek és a második generációs Polymo Lighting II igazi kirakat alaplappá teszik ezt. Ám ez a lap nem csak ezt a részét képezi – teljesen felkészült arra, hogy a játékot a következő szintre emelje a fejlett AI erejével.

A ROG Crosshair X870E hős bemutatja vadonatúj NitroPath DRAM technológiánkat, egy forradalmi DRAM slot kialakítást, amely nagyobb mozgásteret biztosít a memória extrém túlhajtásához. Egy pár PCIe 5.0 x16 bővítőhely készen áll a mai és a holnap leggyorsabb grafikus kártyáira, és x8/x8 konfigurációban is futtathatók, így támogatva az alkotókat és a mesterséges intelligencia rajongóit, akik készen állnak a két GPU használatára. Összesen öt M.2 bővítőhely, amelyek közül három támogatja a PCIe 5.0 meghajtókat, gyors, hatalmas tárolótömb létrehozását teszi lehetővé, a SlimSAS csatlakozó pedig megkönnyíti a további tárhely hozzáadását. Megtalálhatóak az M.2 meghajtók telepítéséhez szükséges összes legújabb finomítások, beleértve az új M.2 Q-Latch, M.2 Q-Release és M.2 Q-Slide.


A nagy teljesítményű hálózati lehetőségek, beleértve a WiFi 7 támogatást és a kettős Ethernet portot, lehetővé teszik új számítógépének integrálását a következő generációs hálózatba. Egy pár beépített USB4-port sokoldalú lehetőségeket kínál a kijelzők, tárolómeghajtók és egyebek csatlakoztatásához, és megtalálod azt a fejlécet, amelyre szüksége van egy előlapi USB Type-C port csatlakoztatásához Quick Charge 4+ 60 W-ig. A páratlan elmerülés érdekében a ROG Crosshair X870E Hero SupremeFX 7.1 Surround Sound audio megoldást kínál beépített erősítőkkel és műveleti erősítőkkel.

Négy új ROG Strix alaplap is beszáll az akcióba. A ROG Strix X870E-E Gaming WiFi robusztus energiamegoldással vezeti a töltést, amely túlhúzásra, prémium hűtési lehetőségekkel és a PC-építési folyamatot megkönnyítő legújabb fejlesztéseinkkel rendelkezik. A ROG Strix X870-F Gaming WiFi és a ROG Strix X870-A Gaming WiFi a következő generációs teljesítményt nyújtja a mainstream közönség számára, míg a Mini-ITX ROG Strix X870-I Gaming WiFi hatékony, kis méretű lehetőséget kínál az építőknek.

ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme: Csúcskategóriás hűtés, "akvárium" házakhoz.

A jó alaplap és a CPU megérdemel egy kiváló all-in-one folyadékhűtőt.A Ryujin sorozat nemcsak kiváló formában tartja a CPU-ját, hanem a beépített képernyőnek köszönhetően hihetetlen központi elemként is szolgálhat. Az új ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme pedig a termés krémje: a továbbfejlesztett Asetek Emma Gen8 V2 pumpával és a beépített VRM ventilátorral ez a hűtő a csúcskategóriás CPU-khoz készült, hogy optimális hűtést és teljesítményt biztosítson még túlhajtás esetén is. A mellékelt ROG-láncos ventilátorok egyszerű ARGB- és ventilátorvezérlést tesznek lehetővé egyetlen kábellel, és vastagabb, 30 mm-es ventilátorral rendelkeznek a stabil légáramlás érdekében, alacsony zaj mellett.

Mindezt egy 3,5 hüvelykes LCD-képernyő egészíti ki, amely rendkívül éles 640x480-as felbontással és továbbfejlesztett 60 Hz-es frissítési gyakorisággal rendelkezik a simább animációk érdekében. Az Armory Crate segítségével beállíthatja, hogy a képernyő élénk ROG háttérképeket, valós idejű rendszerinformációkat vagy tetszőleges egyéni animációkat jelenítsen meg. Az új szerelék igazán személyre szabott megjelenéséhez a Ryujin III 360 ARGB Extreme készen áll.

ROG Falchion Ace HFX: Kompakt, 65%-os billentyűzet. Teljes testreszabhatóság!


A  ROG Falchion Ace HFX az első analóg játékbillentyűzet csarnok-effektus kapcsolókkal. A ROG HFX mágneses kapcsolóink
​​szilárd gépelési érzetet nyújtanak, további előnye a testreszabható működtetési pont 0,1 mm és 4,0 mm között, ha azonnali billentyűleütésekre van szüksége. A Rapid Trigger kapcsolóval könnyedén válthat a lehető leggyorsabb működtetésre és billentyűismétlésre, anélkül, hogy hozzá kellene érnie a szoftverhez. Sőt, Speed ​​Tap módunk prioritást adhat az utolsó bevitelnek, és automatikusan felengedi az előzőt, hogy kiküszöbölje az időbeli különbségeket az ellencsapás során, és biztosítsa a pontos célzást, különösen az első személyű lövöldözős játékokban.

A gyors működtetésű kapcsolók tökéletesen illeszkednek a billentyűzet 8000 Hz-es lekérdezési frekvenciájához, amely 1 milliszekundumról mindössze 0,125 ms-ra csökkenti a késleltetést. Az öt réteg csillapítás és a szilikon tömítés elnyeli a csilingelő zajokat a prémium, párnázott gépelési érzés érdekében. A többfunkciós gomb és az interaktív érintőpanel lehetővé teszi a műveleti pont gyors beállítását, a média lejátszását vagy szüneteltetését, a hangerő beállítását vagy a billentyűzet megvilágításának néhány érintéssel történő beállítását. A billentyűzet még kettős USB-C porttal is rendelkezik, rugalmas elhelyezéssel a rendezettebb beállítás érdekében, és gyorsan válthat két számítógép között. A mellékelt billentyűzetburkolat megóvja a Falchion Ace HFX-et a portól, amikor nem használja.

ROG Strix Scope II 96 RX Wireless: Optikai kapcsolók hatékony formában!

Tavaly a ROG Strix Scope II 96 vezeték nélküli billentyűzetünk lenyűgözte a játékosokat helytakarékos 96%-os elrendezésével és prémium gépelési érzésével. De most még jobbá tettük az új ROG Strix Scope II 96 RX vezeték nélküli játékbillentyűzetet, amely ROG RX optikai mechanikus kapcsolóinkat kínálja a még nagyobb pontosság érdekében. A hagyományos NX kapcsolóinktól eltérően az RX kapcsolók lézerrel ellátott optikai triggert használnak minden egyes gombnyomás észlelésére, a villámgyors billentyűleütésekhez közel nulla visszapattanási késleltetéssel és még hosszabb élettartammal. RGB LED-jei szintén a kapcsoló közepén helyezkednek el, és még lenyűgözőbb fényhatást keltenek a további ROG-témájú UV-bevonatú ABS-billentyűkkel, amelyek különleges ROG elemekkel rendelkeznek az egyedi megjelenés érdekében.

Elődjéhez hasonlóan a ROG Strix Scope II 96 RX vezeték nélküli játékbillentyűzet is hangtompító habbal rendelkezik, amely elnyeli a csilingelő zajokat, valamint intuitív, többfunkciós gombbal és többkerékkel szabályozható a médialejátszás, a hangerő és a világítás. Az F1–F5 billentyűk előre be vannak programozva gyorsbillentyűként az Xbox Game Bar és a felvételi funkciókhoz.
Hárommódusú csatlakozással is rendelkezik, amely lehetővé teszi a billentyűzet csatlakoztatását Bluetooth-on, 2,4 GHz-es SpeedNova vezeték nélküli technológián keresztül ROG Omni vevőn keresztül vagy vezetékes USB-n keresztül. A ROG Polling Rate Booster (külön megvásárolható) támogatásával pedig azok a játékosok, akik még jobban reagálnak a játékra, 8000 Hz-es lekérdezési frekvenciát érhetnek el. Mindezeken felül ergonomikus kialakítása három dönthető pozíciót és levehető csuklótámaszt kínál, így órákon át kényelmesen játszhat.

ROG Harpe Ace Mini: Könnyű, kompakt egér az e-sportolóknak!

A ROG Harpe Ace egérsorozatot az e-sport szerelmesei fejlesztették ki, és a könnyű, kétkezes kialakítású egér, tökéletes a precíziós játékhoz. A ROG Harpe Ace Mini a család legújabb tagja, kisebb, félszimmetrikus alaktényezőjével, amely a szokásos Harpe Ace-től örökli formáját, miközben különböző markolattípusokat és kézformákat alkalmaz. A mindössze 49 grammos Harpe Ace Mini rendkívül könnyű a versenyszerű játékhoz, köszönhetően az innovatív bioalapú nylon anyagnak. A felület új, sima bevonattal rendelkezik a kiváló tapadás és a prémium matt megjelenés érdekében.  Az új ROG AimPoint Pro optikai érzékelővel is rendelkezik, amely 42 000 dpi érzékenységre képes, kevesebb mint 1%-os eltéréssel a rendkívül precíz mozgások érdekében, még üvegen is. A beépített vezérlés lehetővé teszi, hogy kedvenc beállításait az egéren tárold, és gombkombinációval engedélyezd azokat – tökéletes az e-sport játékosok számára, akik versenyekre utaznak egyik helyszínről a másikra.

A Harpe Ace Mini új ROG optikai mikrokapcsolókat használ azonnali működtetéssel és 100 millió kattintás élettartamával, valamint Tri-Mode csatlakozással, amely Bluetooth, vezeték nélküli 2,4 GHz-es vagy vezetékes kapcsolatot kínál. Az ebben az egérben található rendkívül alacsony késleltetésű ROG SpeedNova technológia a mellékelt ROG Omni Receiverrel kommunikál, így egyetlen hardverkulccsal több ROG perifériát is csatlakoztathatssz 2,4 GHz-en. Testreszabhatod élményéd a mellékelt PTFE egérlábakkal és ROG egérfogószalaggal, vagy a külön megvásárolható Polling Rate Boosterrel a még gyorsabb reakcióidő érdekében.

Érkezik a ROG Strix Impact III vezeték nélküli egér, Moonlight White változata is, amely kettős vezeték nélküli kapcsolatot kínál 2,4 GHz-en vagy Bluetooth-on, valamint a Push-Fit kapcsolóaljzatainkat, amelyek lehetővé teszik az egér kapcsolóinak egyszerű cseréjét a különböző kattintási érzésekre és könnyű javítások. És mivel AA vagy AAA elemekkel működik, akár 618 órányi akkumulátor-élettartam mellett, soha nem kell aggódnia a töltéshez szükséges porttal.

ROG Pelta: Hárommódu csatlakozás és fejlett hardver egy könnyű fejhallgatóban!


Azok a játékosok, akik kiváló hangélményre vágynak egy könnyedebb csomagban, azoknak érkezik meg az új ROG Pelta Gaming Headset-et, amely egy sokoldalú, hárommódú fejhallgató, amelyet minden játékos számára terveztek. Lehetővé teszi a csatlakozást Bluetooth-on, vezetékes USB-C-n vagy alacsony késleltetésű 2,4 GHz-en a ROG SpeedNova vezeték nélküli technológiával USB-vevőn keresztül. A ROG Pelta tökéletes többplatformos játékmenetet kínál PC-n, Macen, Nintendo Switchen, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint mobileszközökön.

A ROG Pelta ergonomikus, könnyű kialakítású, állítható fejpánttal, amely légáteresztő szövetet használ a fokozott kényelem érdekében. Mindössze 309 grammjával a Pelta tökéletes hosszú játékmenetekhez, különösen, ha figyelembe vesszük az akár 60 órás akkumulátor-élettartamot 2,4 GHz-es módban. Mindössze 15 perc töltés akár 3 órányi használatot biztosít, így soha nem maradsz le egy meccsről az alacsony akkumulátor töltöttsége miatt. A Pelta játékteljesítményre és lenyűgöző hangbemerülésre készült, 50 mm-es ROG titán bevonatú membrános meghajtókkal a gazdag, részletgazdag hangzás érdekében széles, 20 Hz–20 kHz frekvenciatartományban, valamint 10 mm-es szuperszéles sávú boom mikrofonnal a tiszta, részletes hangért. kommunikáció még intenzív kommunikációs munkamenetek során is.

ROG Swift OLED PG27AQDP: a világ első 1440p 480Hz-es OLED monitora!


Két úttörő, 26,5 hüvelykes OLED játékmonitor lépett a ringbe, és mindenhol soha nem látott frissítési gyakoriságot és hihetetlen képminőséget biztosít a játékosoknak. A ROG Swift OLED PG27AQDP a világ első 1440p 480 Hz-es OLED játékmonitora, amely tükröződésmentes felülettel ellátott WOLED panellel és a legújabb Micro Lens Array+ technológiával rendelkezik a magasabb csúcsfényerő és jobb betekintési szögek érdekében. A PG27AQDP új szubpixel elrendezésű RGWB-vel érkezik, amely csökkenti a zöld és piros szegélyeket a szövegen, a DisplayPort 1.4 és HDMI 2.1 csatlakozással pedig a játékosok bármilyen eszközt csatlakoztathatnak ehhez a gyönyörű kijelzőhöz.

Mindeközben az új ROG Strix OLED XG27ACDNG kötelező specifikációkat kínál a félfényes tükröződésgátló panellel ellátott QD-OLED panellel, amely 1440p felbontást és 360 Hz-es frissítési frekvenciát kínál a rendkívül tiszta mozgás érdekében. Ez a gyönyörű kijelző Dynamic Brightness Boost funkcióval is rendelkezik, amely növeli a fényerőt alacsony APL-jelenetek esetén. A DCI-P3 színskála 99%-os lefedettségével, ΔE < 2 pontossággal, a dobozból kivetve csodálatosan fog kinézni. Csatlakozzon DisplayPort 1.4-en, HDMI 2.1-en vagy USB-C-n keresztül 90 W-os tápellátással, hogy töltsd eszközeidet – például telefonod, amely szépen elfér a monitor kompakt alján található tartóban.

Lépj be a következő generációs hálózatba ezekkel a WiFi 7 routerekkel!


Megérkezett a WiFi 7, játékának neve pedig sebesség. Ez a következő generációs vezeték nélküli szabvány nagy sávszélesség-növeléssel növeli meg az előéletet, és a használatához szükséges útválasztók és eszközök már ma elérhetőek.

A Gamescom 2024 esetében három új komponensről húzzuk le a rolót, amelyek készen állnak a WiFi 7 hálózat elindítására. A ROG Rapture GT-BE19000-el kezdődik. Ez a bestia háromsávos WiFi 7 vezeték nélküli útválasztó akár 19 Gbps-os buborékos sebességet kínál a következő generációs technológián keresztül, mint például a 320 MHz-es csatornák a 6 GHz-es sávon és a 4K QAM. Bizonyos régiókban az automatizált frekvenciakoordináció (AFC) támogatása növelheti a 6 GHz-es sáv hatékonyságát, jellefedettségét és teljesítményét.

A ROG Rapture GT-BE19000 a következő generációs sebességet párosítja feltűnően jó megjelenéssel. A lézergravírozott hőlappal és nyolc oldalsó fénykibocsátó LED-del az Aura világítási dizájn kiemelkedő ROG mintát hoz létre bármilyen játékbeállításhoz.

A ROG routerek kínálat csúcsán állnak, és ez alól a ROG Rapture GT-BE19000 sem kivétel. ROG Gaming Network-tel büszkélkedhet, amely több játékeszközt csatlakoztat egyetlen Gaming Network SSID-hez az ASUS WiFi 7 Guest Network Pro technológiájával. Ez minden eszközt felerősít olyan hálózatnövelő funkciókkal, mint például a háromszintű játékgyorsítás, anélkül, hogy minden eszközt külön kellene konfigurálnia. A sokoldalú WAN konfigurációs lehetőségek és a kényelmes 4G LTE / 5G Mobile Tethering mindig elérhető internetet biztosít, az előfizetés nélküli AiProtection Pro pedig mindezt biztonságban tartja.

Nem a játékosok az egyetlenek, akik lelkesen figyelik a WiFi 7 megjelenését. Az alkotók, a szakemberek és a sokoldalú PC-rajongók is bőven profitálhatnak a WiFi 7 frissítéséből. Az ASUS RT-BE86U a következő generációs hálózatépítést e közönség és még sok más számára elérhetővé teszi. Bár nincs felszerelve a 6 GHz-es sáv támogatásával, akár 20 Gb vezetékes hálózati kapacitást is kínál az Ethernet-portok gazdag választékában. Az AI WAN észlelési támogatása leegyszerűsíti a beállítást, még akkor is, ha több internetkapcsolatot használsz. Ha inkább kemény vonalon szeretnéd tartani a játék PC-jét, akkor lehet, hogy erre az útválasztóra van szüksége.

A WiFi 7 funkciók, például az MLO és a 4K QAM támogatása akár 6800 Mbps-ra növeli az egység kétsávos átviteli sebességét. Nagyobb sebességével és alacsony késleltetésével az RT-BE86U 30%-kal jobb átviteli hatékonyságot kínál elődjéhez, az RT-AX86U Pro-hoz képest.

Ha frissítessz az ASUS RT-BE86U-ra, hozzáférést biztosít a teljes kényelmi szolgáltatásunkhoz. A Guest Network Pro könnyed hálózati szegmentálást tesz lehetővé akár öt SSID-vel, a Mobiljáték mód pedig minimalizálja a késést és a késleltetést a mobiljátékokhoz egyetlen érintéssel az ASUS Router APP-ban, és előfizetésmentes hálózati biztonságot kap a Trend Micro által üzemeltetett AiProtection Pro segítségével. Sőt, támogatja az AiMesh-t, így egy másik AiMesh útválasztóval együtt használhatja egy mesh WiFi rendszer létrehozásához.

Az új ROG Platinum tápegységek készen állnak a bevetésre!

A Gamescomon bemutatkozott a ROG Thor 1200W Platinum III-ról és a ROG Strix 1000W Platinumról. Mindkét tápegység GaN MOSFET-et használ a kiváló energiahatékonyság és hűvösebb működés érdekében, az ASUS által szabadalmaztatott GPU-FIRST intelligens feszültségstabilizátort, valamint ATX 3.1-kompatibilitást a legújabb grafikus kártyákhoz. Bár mindkettő rendelkezik 80 PLUS Platinum tanúsítvánnyal és 10 év garanciával, a ROG Thor 1200 W Platinum III mágneses, levehető kijelzővel növeli a teljesítményt, amely valós időben mutatja az energiafogyasztást, és a tápellátás bármelyik oldalára cserélhető. kínálat különböző szerelési konfigurációkhoz.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

PlayStation State of Play
Megjelenés 
2024 máj 31.
PlayStation State of Play

Tegnap hajnalban lezajlott a már megszokott májusi PlayStation State of Play. Ebben a cikkben összeszedtük az összes bejelentett címet és hozzá kapcsolódó trailert.  

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!