Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

25

0 hozzászólás

Világsztárokkal lesz tele a TopSpin 2K25

A 2K Sport teniszjátékában a már visszavonult és a még aktív csillagok is helyet kapnak.

 

A 2K Sports idén sem hagyja pihenni a sportjátékok szerelmeseit, többek között egy teniszjátékot is hoz nekik tavasszal. Ez a TopSpin 2K25, amely a több évtizedes múltra visszatekintő széria legújabb felvonása. És ahogy az elődei, ez is csurig lesz világsztárokkal.

 

A TopSpin 2K25-ben a világ számos valós pályáján és sok fiktív arénában is salakra léphetünk, hogy megmutassuk, mi ütjük a legerősebb szervát, mi csavarjuk meg a legjobban a fonákot. Mindezt saját karakterrel és természetesen egy sor valós sztárral is megtehetjük.
 


A sztárok között aktuális kedvencek kapnak helyet, mint Carlos Alcaraz, Serena Williams vagy Iga Swiatek. Mellettük viszont rengeteg régi legenda is szerepelni fog, mint Andre Agassi, John McEnroe vagy Maria Sharapova. A premierkor összesen 25 valódi teniszező közül lehet majd válogatni.

 

A TopSpin 2K25 később bizonyosan további játékosokkal is bővülni fog. A játék PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni április 26-án.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!