Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

27

0 hozzászólás

Késik az Immortals of Aveum

Az EA több időt ad a fejlesztőknek, hogy tökéletesítsék a játékot.

 

A nyár egyik nagy kérdése az EA belsős stúdiója, az Ascendantsnál készülő Immortals of Aveum. A játék az eddig látottak alapján meseszép lesz, a varázslós téma pedig mostanában elég felkapott. De a siker mégsem tűnik magától értetődőnek. Talán ezért is döntöttek a készítők a halasztás mellett.

 

Az Immortals of Aveum egy olyan világban játszódik, ahol mindent a varázslat határoz meg. Ezért sincs könnyű dolga főhősünknek, aki sokáig nem rendelkezett mágikus képességekkel. Amikor azonban benne is feltámad a mágia, a háborúzó frakciók egyike felkarolja és onnantól ő is a varázslat helyes használatáért fog harcolni.
 


A játékmenet gerincét egy meseszép világ felfedezése és az ott dúló háború megnyerése adja. Ennek megfelelően rengeteget fogunk harcolni, ami ezesetben rengeteg varázslást jelent. Különböző természetű varázslatokat lehet majd használni, amelyek kék, zöld vagy piros színben pompáznak.

 

Az Immortals of Aveum az eredeti tervek szerint július 20-án, vagyis kevesebb mint egy hónap múlva jelent volna meg. De a készítők a minap bejelentették, hogy egy picit több időre van szükségük, ezért az EA egy hónappal elhalasztotta a premiert. A játék így PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra is csak augusztus 22-én érkezik meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!