Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

22

0 hozzászólás

Kis késéssel érkezik a Prison Architect 2

Tavasz helyett csak idén ősszel jelenhet meg a tycoon.

 

2015-ben jelent meg a Prison Architect, amely kifejezetten jól sikerült. A fejlesztők Double Eleven egy ideje már a folytatáson dolgozik. A Prison Architect 2 alapjaiban véve nem sokat fog változtatni a már bevált recepten, de egyvalamiben mindenképpen más lesz: 3D-s lesz.

 

A Prison Architect 2-ben is egy börtönigazgató bőrébe bújhatunk. Feladatunk egy jól működő fegyintézet felépítése és működtetése annak minden apró-cseprő részletével együtt. A konkrét építkezés során helyiségről helyiségre haladva alkothatjuk meg a tökéletes, szökésbiztos börtönt.
 


Nekünk kell a rabok hétköznapjait is meghatároznunk, amiben figyelembe vehetjük az igényeiket is, de dönthetünk a vasszigor mellett is. Minden rabnak saját személyisége lesz, kapcsolatokat alakítanak ki egymással, befolyásuk is lesz, így hatással lesznek a közhangulatra is.

 

A Prison Architect 2 kizárólag PC-re készül. Az eredeti tervek szerint már márciusban meg kellett volna jelennie, de ezt előbb májusra halasztották. Majd mostanra kiderült, hogy ezt sem tudják tartani, így a premier csak szeptember 3-án várható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!