Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

24

0 hozzászólás

Dátumot kapott a Homeworld 3

A rajongók évek óta hiába vártak a sci-fi stratégiára, de most végre megjelenik.

 

Az első Homeworld még 1999-ben jelent meg, majd 2003-ban megérkezett a második rész is. Itt azonban elvágták a sorozatot, amely legközelebb csak 2016-ban jelentkezett új epizóddal. De az sem a rajongók által várt harmadik rész volt, hanem egy mellékág, a Deserts of Kharak.

 

A Gearbox még 2019-ben jelentette be, hogy készül a Homeworld 3, amelyet akkor még egy-két éven belül terveztek kiadni. Ezt a tervet azonban képtelenek voltak tartani. Olyannyira, hogy máig nem jelent meg a sci-fi stratégia. Most viszont végre pontos premierdátumról rántották le a leplet, ami nagyon közel van.
 


A Homeworld 3-ban, a játékosok feladata az univerzum megmentése lesz. Miután az első két játékban legyőzte a Vaygrt, Karan S’Jet hiperű-kapukat nyitott, amelyekkel az egész univerzumot behálózta. A virágzás, kereskedelem és fejlődés kora száz évvel ezelőtt ért véget, amikor Karannak nyoma veszett, a kapukon keresztül pedig az egész univerzumot fenyegető fertőzés kezdett terjedni. Most Karan leszármazottjaként kell felvennünk vele a harcot és megmenteni az univerzumot.

 

A Homeworld 3 kizárólag PC-re készül. A napokban bejelentett premierdátum szerint már csak hetek választanak el a megjelenésétől, az ugyanis május 13-án várható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!