Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

19

0 hozzászólás

Alsó polcra érkezik a vivo V40 SE

Ehhez képest korrekt hardvert, kijelzőt és kamerát kínál baráti áron.

 

A vivo lassan, de biztosan egyre nagyobb szeletet követel magának az okostelefonok piacából, de még messze van a legnagyobbak teljesítményétől. A gyártó ezért igyekszik minél több szegmens igényeit lefedni. Most éppen egy olyan okostelefont mutattak be, amely az árérzékeny vásárlókat célozza.

 

A vivo V40 SE lelke egy Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 SoC, amely mellé Adreno 613 GPU-t és 8 GB memóriát pakolnak. A fedélzeti tárhely 256 GB, de ezt microSDXC kártyával lehet bővíteni. A telefon 6,67 hüvelykes AMOLED kijelzőt kap, ennek felbontása 1080*2400 pixel, a képfrissítés 120Hz.

A képernyő tetején csücsül a 16 megapixeles szelfikamera. A hátoldalon a fő egység 50 megapixel, mellé egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamerát és egy 2 megapixeles makro kamerát pakolnak a mérnökök. A készülék természetesen minden szolgáltatást és funkciót kínál, amit manapság elvárhatunk tőle, így van ujjlenyomatolvasó és NFC is.

 

A telefont 5000 mAh-s akkumulátorral szerelik, amit vezetéken 44W-tal lehet megkínálni. A gyártó ígérete szerint így 50%-ra nagyjából 25 perc alatt fel is lehet tölteni. A készülék tehát egészen korrekt, de semmiben sem kiemelkedő hardvert és tudást kínál, cserébe az árazása kifejezetten baráti lett: ajánlott fogyasztói ára 280 euró.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!