Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

24

0 hozzászólás

Alsó polcon nyit a HMD Global saját márkás okostelefonja

A gyártó az utóbbi években a Nokiára támaszkodott, most viszont bemutatta a HMD Pulse családot.

 

A HMD Global azzal vált ismertté világszerte, hogy az egykor az egész mobiltelefon-piacot magasan uraló, de az okostelefonok világában már csúnyán megbukó Nokiát támasztotta fel és tette némileg újra elérhetővé. A cég viszont most új vizekre evez: bemutatta saját márkás készülékét, a HMD Pulse-t, amely mindjárt három formában is meg fog jelenni.

 

A HMD Pulse mellé kapunk Pulse+-t és Pulse Prót is. Amiben mindhárom készülék megegyezik, hogy abszolút belépőszintű telefonok lesznek. A rendszerchip nem is különbözik, mindhárom egy Unisoc T606 SoC köré épül Mali-G57 MP1 GPU-val. A Pulse 4 vagy 6 GB, a Pulse+ 4, 6 és 8 GB, míg a Pulse Pro csak 6 GB memóriával lesz választható. A fedélzeti tárhely (amely microSDXC kártyával bővíthető) a Pulse esetében 64, a Pulse+ és a Pulse Pro esetében 128 GB lehet.
 


A készülékek 6,65 hüvelykes IPS LCD panelt kapnak, amelynek felbontás a Pulse és Pulse+ esetében 720*1612, a Pulse Pro esetében 720*1480 pixel. Ezt 90Hz-en tudják frissíteni. A képernyő tetején a Pulse és a Pulse+ 8 megapixeles, a Pulse Pro viszont egy 50 megapixeles szelfikamerát találunk. A hátoldalon a Pulse egyetlen 13 megapixeles kamerát, a Pulse+ egy 50 megapixeles kamerát, míg a Pulse Pro egy 50 megapixeles fő kamerát és egy 2 megapixeles mélységérzékelőt találunk.

 

A HMD mindhárom készüléket 5000 mAh-s akkumulátorral szereli, de itt van egy kis retro. A Pulse és a Pulse+ esetében ugyanis az akkumulátor cserélhető lesz! A Pro esetében viszont nem. A HMD Pulse 140 euró, a Pulse+ 160 euró, míg a Pulse Pro 180 euró ajánlott fogyasztói áron debütálhat a közeljövőben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!