Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

25

0 hozzászólás

Május közepén jön a Men of War II

A világháborús stratégia régóta várat magára, most talán tényleg megjelenik.

 

A Fulqrum kiadó és a Best Way stúdió kétségtelenül egyik legnagyobb és legsikeresebb franchise-ja a Men of War, amely az évek során számos, kissé nehezen követhető címen prezentált játékokat. A soron következő epizód így kissé ironikusan a Men of War 2 címet kapta.

 

A játékban a második világháború különböző hadszínterein fordulhatunk meg. A játékmenet a legkeményebb stratégákat is megizzasztja, hiszen azon túl, hogy egységeinket kell kommandírozni, rengeteg mikromenedzsmenttel is foglalkozni kell. A játék ugyanis rengeteg szerepjátékos elemet kínál. A katonáknak inventoryja van, bármilyen felszerelést, fegyvert, kiegészítőt, lőszert magukhoz tudnak venni, ezeket menedzselnünk kell.
 


A járművek modulárisan sebződnek, így van lehetőség a taktikus kiiktatásukra, ahogy a szerelésükre (és elorozásukra) is. A csaták során nagy szerepe van a fizikának, a látótérnek, a környezeti adottságok kihasználásának és az egységek beható ismeretének is. Kapunk egyszemélyes kampányt a szövetségesek, a szovjetek és a németek oldalán is.

 

A Men of War II már évekkel ezelőtt megjelenhetett volna, de a készítők régóta halogatják a premiert. Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy végül csak révbe ér a játék. Ha hinni lehet a legújabb híreknek, akkor a megjelenésre május 15-én kerül majd sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!