Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

25

0 hozzászólás

Videón a Dying Light 2 PS5-ös verziója

A játék konzolokon több futtatási módban is játszható lesz.

 

Megszokhattuk már, hogy konzolokon nincsenek szabadon variálható grafikai beállítások, mint PC-n. Ugyanakkor az utóbbi években az is szokássá vált, hogy egy-egy látványosabb videojáték esetében konzolon a fejlesztők kínálnak több előre definiált beállítási lehetőséget. Ez a helyzet a hamarosan megjelenő Dying Light 2: Stay Human esetében is.

 

A Dying Light 2 ugyebár PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is elkészül. A játék egyik legújabb előzetese kifejezetten előbbire koncentrál. A készítők ugyanis felfedték, hogy három futtatási mód közül lehet majd válogatni annak tükrében, hogy ki mit preferál inkább.
 


A quality mód kínálja majd a legrészletesebb grafikát, a ray tracing effektek is csak ebben a módban lesznek elérhetők. Ugyanakkor cserébe dinamikusan változó felbontásra számíthatunk, hogy a játék végig tartani tudja a 60 fps-t. Ha a resolution módra kattintunk, akkor stabilan 4K-s felbontást kapunk immár ray tracing nélkül. Ha pedig a performance módot választjuk, akkor 1080p-s felbontást kapunk, de cserébe stabilan 60 felett tud maradni a framerate.

 

A Dying Light 2: Stay Human a PlayStation 5 és Xbox Series X/S mellett PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. Ezekre a platformokra már február 4-én megérkezik, viszont a Nintendo Switch felhőalapú premierje csak később várható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!