Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

DEC

08

0 hozzászólás

Űrbéli kalandra hív a most megjelent IXION

Egy űrállomást irányítva kell új otthont találnunk az emberiségnek.

 

A Kasedo Games karolta fel a Bulwark Studios játékát, a minap megjelent IXION-t. Egy űrbéli kalandról van szó, amely városépítő elemekkel és túlélő elemekkel egyaránt rendelkezik. A cél pedig az emberiségnek új otthont találni egy lakható bolygón.

 

Az IXION-ban a Tiqqun űrállomás felett vehetjük át az irányítást. Nekünk kell a hat szektort egyenként beépíteni mindenféle létesítményekkel. Gyárakat és feldolgozó üzemeket, raktárakat és farmokat kell telepítenünk, de kutatóállomást, kantint és lakóblokkokat és építenünk kell. Folyamatosan egyensúlyoznunk kell az energiaháztartás, a szűkös nyersanyagok és az egyre gyarapodó személyzet kívánságai közt.
 


A játékban több naprendszert is fel fogunk fedezni, ezek mind rengeteg érdekes történettel szolgálnak, miközben az aszteroidák közt bányászunk fémért, szénért vagy szilíciumért. Az űrállomást karban kell tartanunk, új technológiákat kifejleszteni, űrhajókat kiküldeni a világűrbe felfedező utakra. És közben vigyázni, hogy a személyzet ne lázadjon fel ellenünk a rossz döntések miatt.

 

Az IXION egy remek stratégiai-kalandjáték, amelyben kőkeményen meg kell majd küzdenünk az emberiség fennmaradásáért. A játék kizárólag PC-re jelent meg.v

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!