Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

31

0 hozzászólás

PlayStation State of Play

Tegnap hajnalban lezajlott a már megszokott májusi PlayStation State of Play.
Ebben a cikkben összeszedtük az összes bejelentett címet és hozzá kapcsolódó trailert.


 



Concord


A State of Play felfedte a Concord játékmenetének, univerzumának és karaktereinek első pillantását, valamint azt, hogyan és mikor fogod tudni a kezedbe venni az 5v5, FPS Multi Shooter játékot. A tervek szerint a béta még idén, majd 2024. augusztus 23-án a Concord megjelenése következik PS5-re és PC-re.



God of War Ragnarök PC



A Ghost of Tsushima után már sejteni lehetett mi lesz a Sony következő exkluzív címe ami kap PC-s portot.
A God of War Ragnarök 2024. szeptember 19-én érkezik PC-re! A Santa Monica Studio és a Jetpack Interactive-val. Természetesen az alap játék mellé a God of War Ragnarök: Valhalla DLC-hez is hozzá férünk majd.


Infinity Nikki



Az Infinity Nikki egy nyílt világú, „dress-up „kalandjáték, amely PS5-re érkezik, és még ebben az évben esedékes bétatesztje. Nikki mellett ébreszd fel a különféle ruhákban rejlő mágikus erőket, és indulj el egy vidám utazásra.

Dynasty Warriors: Origins


Az Omega Force a valaha látott legnagyobb csatákat indítja el a PS5-re 2025-ben megjelenő Dynasty Warriors: Origins musou játékban. Egy új hős jelenik meg, aki a túlélésért harcol a Three Kingdoms intenzív hack-and-slash háborújában.

Astro Bot


Astro visszatért egy szuper méretű űrkalandba, amely az eddigi legnagyobb kalandja. Ebben a vadonatúj játékban 6 galaxist és több mint 80 szintet fedezhetsz fel az Astro szétszórt legénysége után. A játék szeptember 6-án indul, előrendelése június 7-én kezdődik.

Until Dawn (PS5)


Éld át  a horror klasszikust, amelyet újjáépítettek és továbbfejlesztettek PS5-re és PC-re. Amikor nyolc barát visszatér az elszigetelt páholyba, ahol egy évvel korábban két csoportjuk eltűnt, a félelem megerősíti a jeges szorítást, és hegyi visszavonulásuk rémálommá ereszkedik, ahonnan nincs menekülés.

Silent Hill 2 (REMAKE)


A Silent Hill 2 október 8-án jelenik meg PS5-re. A pszichológiai túlélési horror remake mögött álló alkotók mélyebbre ásnak az új játékmenetben és a narratív részletekben.

Monster Hunter Wilds


A közelgő akció-RPG új előzetese részletesen bemutatja azt a gazdag, élő világot, amelyet felfedezhetsz majd, amikor 2025-ben megjelenik PS5-re. Egy dedikált PS-blogbejegyzésben a Capcom bemutat néhány szörnyet és karaktert, valamint még sok mást.

Alien: Rogue Incursion


A Survios először mutatja be az Alien: Rogue Incursion játékmenetét. Az új akció-horror VR-játék érkezik a PS VR2 Holiday 2024-re.

Where Winds Meet


A Where Winds Meet, egy epikus Wuxia nyílt világú akció-kaland RPG, amely az ókori Kínában játszódik, elhozza harcművészeti titkait PS5-re.

Marvel Rivals


A Marvel Rivals 2024 júliusában bemutatja zárt bétatesztjét PS5-re!

Path of Exile 2


A Path of Exile 2, a Grinding Gear Games következő generációs, ingyenesen játszható akció-RPG-je egy nagyszerű új funkcióval érkezik PlayStation 5-re: a couch co-op funkcióval!

Skydance’s Behemoth


A Skydance's Behemoth a Skydance Games következő monumentális ajánlata PS VR2-re, és a díjnyertes The Walking Dead: Saints and Sinners játékok nyomán. Ez egy első személyű akció-kaland VR, amely idén ősszel indul, és a brutális, fizikán alapuló kézi harcot a játékosok bejárásával, a környezeti rejtvényfejtésekkel és az eddiginél nagyobb Boss csatákkal ötvözi.

Ballad of Antara

Az Infoldgames TipsWorks Studio bejelentette a Ballad of Antara, egy ingyenesen játszható fantasy akció-RPG-t, amely 2025-ben érkezik PlayStation 5-re.


 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

PlayStation State of Play
Megjelenés 
2024 máj 31.
PlayStation State of Play

Tegnap hajnalban lezajlott a már megszokott májusi PlayStation State of Play. Ebben a cikkben összeszedtük az összes bejelentett címet és hozzá kapcsolódó trailert.  

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!