Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

17

0 hozzászólás

Megjelent a Shadow Gambit: The Cursed Crew

Új játékkal jelentkeztek a Desperados III alkotói.

 

A Mimimi Games úgy vonult be a videojátékos történelembe, mint a Commandos-jellegű taktikai játékok műfajának feltámasztói. Eddig két ilyen játékot készítettek: a Shadow Tacticset és a Desperados III-at. Ma pedig megérkezett a legújabb, a Shadow Gambit: The Cursed Crew.

 

A játék a karibi kalózvilágot idézi, de rengeteg fantasy elemmel kibővítve, így nem egy történelmileg hiteles világban fogunk kalandozni. A történet az elátkozott kalózhajó, a Red Marley és legénysége kalandjait meséli el, akik Mordechai kapitány legendás kincse után kutatnak versenyt futva az inkvizíció katonáival.
 


A fejlesztők merész döntéseket hoztak, amikor a játékmenet megújítását tervezték. Sokkal szabadabban engedik a játékosokat, akik nem csak a küldetések sorrendjét dönthetik el, de azt is, hogy azokra mely karaktereket viszik magukkal. Ez nagyon sokat dob a variációs lehetőségeken és az újrajátszási faktort is nagyban növeli.

 

A Shadow Gambit: The Cursed Crew tehát mától érhető el. A kalózos taktikai játék PC mellett konzolokra, egészen pontosan PlayStation 5-re és Xbox Series X-re érkezett még meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!