Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

28

0 hozzászólás

Ultramenő házat villantott az Enermax

A K8 fekete és fehér változatban is elérhető, oldallapja üveg is meg nem is.

 

Az Enermax kifejezetten mutatós új számítógépházról rántotta le a minap a leplet. A K8 egy közepes méretű ATX-ház, amelynek megjelenése egyszerre vagány és elegáns. Fekete színben ez még talán nem is ütközik ki annyira, de a fehér változatnál már nagyon szembetűnő a különlegessége.

 

A Thorough Visual Design Case-nek köszönhetően az Enermax K8 modern és vonzó megjelenéssel rendelkezik. Az 0,7 mm vastag SPCC háztest magas minőségű anyagból készült, ami tartósságot és stabilitást biztosít. Az előlapot ARGB PWM ventilátorok díszítik, és a tempered glass oldallap lehetővé teszi a belső komponensek látványos megjelenítését. A designt egyértelműen az előlapot átlósan átvágó vonal határozza meg, amely elválasztja a fenti edzett üveglapot és az alsó műanyag borítást.

A K8 három előre telepített ARGB PWM ventilátor található, amelyek kiváló légáramlást és hűtést biztosítanak. Az USB 3.2 Gen1 Type A és Gen2 Type C csatlakozók lehetővé teszik a gyors adatátvitelt és a perifériák kényelmes csatlakoztatását. A ház 360 mm-es vízhűtő vagy akár hét ventilátor telepítését is támogatja. A ventilátor tartó kialakítás egyszerű telepítést biztosít. Bent két darab 3,5 hüvelykes meghajtóhely és két darab 2,5 hüvelykes meghajtóhely található (amelyek 3,5 hüvelykes HDD ketrecből alakítottak át). Hét bővítőhely áll rendelkezésre a kártyák és kiegészítők számára. A 23 mm-es kábelvezetési tér lehetővé teszi a rendezett kábelezést, és az ATX méretű alaplapokat is támogatja. Videokártyából akár 390 mm-ig, CPU-hűtőből pedig 170 mm-ig nyújtózkodhatunk.

 

Az Enermax a K8-ra ráadásul egészen barátságos árcédulát ragaszt. Ha hinni lehet a híreknek a kifejezetten mutatós számítógépházat már nagyjából 100 eurós áron be lehet majd szerezni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!