Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

11

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Motorola Moto G64

A nemrégiben leleplezett Edge 50 mellett egy szerényebb képességű készüléket is villantott a gyártó.

 

Néhány napja mi is beszámoltunk már a Motorola Edge 50 Pro okostelefonról, de a gyártónak volt még más is a tarsolyában. Például a jóval szerényebb tudású, de így is érdekes Motorola Moto G64. Utóbbi az alacsonyabb kategóriában indul, de oda korrekt hardvert visz magával.

 

A készülék egy Mediatek Dimensity 7025 chipre épül, amelyet IMG BXM-8-256 GPU-val és 8 vagy 12 GB memóriával támogatnak meg. A fedélzeti tárhely 128 vagy 256 GB lehet, de ezt tovább bővíthetjük microSDXC kártyával. A telefon 6,5 hüvelykes IPS LCD kijelzővel szerelik, amelynek felbontása 1080*2400 pixel, a képfrissítés pedig 120Hz.

A fentre középre fúrt szelfikamera 16 megapixeles, a hátoldalon egy 50 megapixeles fő és egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamerát találunk. A gyártó nem hagyta ki az oldalra pakolt ujjlenyomatolvasót, az NFC-t, a Bluetooth 5.3-at és a wifit sem.

 

A készülék meglehetősen nagy, 6000 mAh-s akkumulátort kap, amit vezetéken 33W-tal lehet majd tölteni. A gyártó ígérete szerint így 50%-ra bő fél óra alatt fel is tölthetjük majd a telepet. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Motorola mindezért mennyit tervez elkérni, ahogyan az európai premier dátuma is kérdéses.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!