Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

11

0 hozzászólás

Hatvan százalékos billentyűzetet villantott a Logitech

Az egyszerűen csak Pro X60 névre keresztelt klaviatúra okos, de nem olcsó.

 

A Logitech mindenféle perifériával foglalkozik, ami csak egy számítógép körül felbukkanhat. Így temérdek különféle billentyűzet is került már ki a boszorkánykonyhájukból. Most is ez ilyen eszközről rántották le a leplet: bemutatkozott a Pro X60.

 

A név beszédes, ugyanis egy 60 százalékos, vagyis numerikus billentyűket, kurzorokat és az INS-DEL-HOME billentyűcsaládot is feláldozták a méretcsökkentés oltárán. Cserébe kaptunk egy kifejezetten kompakt, de így is elég masszív hatást keltő és mutatós klaviatúrát.
 


A Pro X60 vezeték nélkül, 2,4GHz-es LightSpeed egységgel vagy Bluetooth segítségével csatlakoztatható. Így az üzemideje 65 óra körül alakul, de természetesen kábellel is használható. A kettős fröccsöntésű billentyűk alatt GX-kapcsolók lapulnak, ezek lehetnek taktikisat vagy lineárisak is.

 

Nem hiányzik az RGB-világítást sem, amelyet szoftveresen a gyártó többi eszközéhez hangolhatunk. A polling rate 1000Hz, a G Hub szoftverrel pedig akár tizenöt funkciót is beállíthatunk egyetlen billentyűre. A Logitech a rá jellemző szerénységgel írta fel az eszköz árát a cédulára: 64 ezer forintot is elkérnek érte (van belőle rózsaszín változat, azért plusz 9 ezer forintot még ki kellene csengetni).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!