Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

15

0 hozzászólás

Garmin navigációs eszközök túrázáshoz és bringázáshoz

A gyártó széles termékpalettát kínál, amelyeken mindenféle helyzethez és igényhez találunk megfelelő eszközt.

 

Ha navigáció, akkor sokaknak azonnal a Garmin jut eszébe. Habár manapság már a legolcsóbb, belépőszintű okostelefonok is kínálnak alapszintű navigációs szolgáltatást és térképet, azért ezek még most sem feltétlenül képesek tudásban felvenni a versenyt a céleszközökkel. A Garmin autózás mellett más felhasználási területekre, így akár túrázáshoz vagy biciklizéshez is több megoldást tervezett az egyedi igények figyelembe vételével.

Túrázásnál kiemelten fontos, hogy az ember pontosan tudja, éppen merre van, főleg ha olyan terepen kirándul, ahol alapvetően nem ismerős. Ilyenkor egy kézi GPS, vagy navigációs eszköz elengedhetetlen. Erre is kínál termékeket a Garmin. Az inReach Mini 2 egy kompakt eszköz, amely azon túl, hogy a helyzetünket követi és okos megoldásokkal navigál, a globális műholdas kommunikációs hálózathoz is csatlakozik, így szükség esetén akár segítséget is hívhatunk róla. Apró méretéből fakadóan kényelmes a használata és a hordozhatóság terén is jeleskedik.

Nála jóval méretesebb az eTrex 32X, amely 2,2 hüvelykes színes kijelzőjén komplett TopoActive térképet jelenít meg. A tűpontos helymeghatározás GPS és GLONASS rendszerek segítségével történik, az extra szolgáltatások között pedig magasságmérőt és iránytűt is találunk. De még nála is nagyobb és sokoldalúbb a GPSMAP 65s, amely 2,6 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Utat mutat még a leárnyékolt közegben is, köszönhetően a többsávú technológiának, melyet a kibővített GNSS műholdtámogatás egészít ki.

Aki nem túrázáshoz, hanem inkább biciklizéshez (vagy motorozáshoz) keres navigációs eszközt, az is talál a Garmin kínálatában kiváló termékeket. A Garming Edge 530 kompakt kialakításával lehet ideális választás sokak számára. 2,6 hüvelykes színes kijelzőjén minden lényeges információt megtalálunk. Valós idejű adatokat kapunk a teljesítményünkről is, amely segíthet annak javításában. A beépített Trailforks funkció térképeket, nehézségi besorolásokat és érdekes pontokat kínál.

A nagyobb változat a Garmin Edge 840, amely már 3,5 hüvelykes színes kijelzőt kínál. Ezen sokkal könnyebb a navigáció és a tervezés, ahogy a teljesítményadatok nyomon követése is. Az Edge 840 részletes teljesítménymérőket kínál, beleértve a pulzust, a pedálozási frekvenciát, a teljesítményt és a VO2 max-ot. Baleset észlelés és segítségnyújtás funkciók nyújtanak nyugalmat, baleset esetén az Edge 840 elküldi a helyzetünket a vészhelyzeti kapcsolatoknak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!