Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

23

0 hozzászólás

Új gamer mobil érkezett a ZTE-től

A ZTE nubia Red Magic 5G villámgyors kijelzővel és bivalyerős hardverrel érkezett meg.


Egyre nagyobb szeletet követelnek maguknak a piacból a gamer mobilok, hiszen egyre több kisebb-nagyobb gyártó jön rá, hogy ez is egy rentábilis piaci szektor lehet. Így beállt a sorba a ZTE is, amely egy egészen pofás készüléket mutatott be a napokban.

 

Ez a ZTE nubia Red Magic 5G, amelynek neve mindjárt elárul egy fontos részletet is: a készülék támogatja az 5G-s hálózatokat is. Ez annak köszönhető, hogy egy Qualcomm Snapdragon 865 SoC kapott helyet benne, amelyet 8-12-16 GB RAM memóriával lehet megtámogatni. A grafikus vezérlő egy Adreno 650, tárhelyből pedig 128 vagy 256 GB kérhető.
 


Ami a kijelzőt illeti, itt találunk egy fontos fejlesztést. Méretét tekintve egy 6,65 hüvelykes, 1080*2340 pixeles AMOLED panelről beszélhetünk, ám ennek képfrissítési sebessége mobilos piacon kimagasló: 144 Hz. A tervezők szembe menve sok mai trenddel, a kijelzőbe nem vágtak bele, így a 8 megapixeles szelfikamera is ez fölött kapott helyet. Hátul egy 64 megapixeles kamerát találunk, amelyet egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű és egy 2 megapixeles makró kamerával támogattak meg.

 

A ZTE nubia Red Magic 5G elvileg már kapható, ajánlott fogyasztói ára 500 euró körül mozog.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!