Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

23

0 hozzászólás

Ötödik generációjához ért az Amazon Kindle Paperwhite

Az új e-book olvasóból mindjárt három változatot is lehet majd kapni.

 

Bár végül messze nem lett akkora piacuk, mint azt az évekkel ezelőtti első megjelenésükkor sokan jósolták nekik, azért az e-book olvasók így is megtalálták a maguk célközönségét. Ők azok, akik számára örömhír lehet, hogy bemutatkozott a legnépszerűbb márka új generációs olvasója.

 

Az Amazon Kindle Paperwhite ezzel már az ötödik generációjához érkezett. A gyártó igyekezett minden igényt kielégíteni, ami végül azt jelenti, hogy három változatban is a boltok polcaira kerül az újdonság. A legtöbben valószínűleg a Paperwhite Standard Editiont fogják választani, de akik némi extrára is vágynak, azoknak a Signature Edition lehet a befutó. Végül, de nem utolsósorban ezúttal is külön gondoltak a gyerekekre, akik a Kids Editiont kapják.

 

Az olvasó több fronton is megújul elődeihez képest. Először is növelték a képernyő méretét, ha nem is estek túlzásokba. Az új generáció már 6,8 hüvelykes képernyővel bír, aminek a felbontása viszont nem változott. Kapunk ugyanakkor színhőmérséklet-állítási lehetőséget, ami ráadásul a Signature Editionben automatikusan alkalmazkodik a környezeti adottságokhoz.
 


Sikerült az üzemidőt is növelni, nem is kicsit. Az ígéretek szerint egyetlen, nagyjából 2,5 órás töltéssel immár 10 hétig olvashatjuk kedvenc köteteinket. Ezek oldalainak görgetése is gyorsul, illetve az Amazon azt ígéri, hogy a kezelőfelület is frissülni fog, ami könnyebb használatot eredményez.

 

Az Amazon Kindle Standard Edition 8 GB tárhellyel érkezik és 140 dollárba fog kerülni. A Signature Edition viszont már 32 GB tárhelyet kap, cserébe 190 dollárt kell leszurkolni. Végül a Kids Edition 160 dollárt kóstál, amiért cserébe extra védőtokot és egy éves Amazon Kids+ tagságot is kapunk. Az olvasók október 27-én érkeznek meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!