Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

09

0 hozzászólás

Több érdekes újítás is lesz a Far Cry 6-ban

Kiválaszthatjuk, hogy milyen nemű legyen a főhős, de lesz külső nézet is.

 

A Ubisoft nemrégiben leplezte le a Far Cry 6-ot, amelynek fejlesztéséről már hónapok óta lehetett tudni, de az első részleteket csak jóval később kaptuk meg. Mostanra további érdekességekre derült fény az őszre várható játékból.

 

A Far Cry 6 története egy fiktív trópusi szigeten játszódik, amelynek népe egy zsarnok diktátor kegyetlenségeit nyögi. Mint ilyenkor általában, a bátrabbak szembe szállnak a hatalommal és gerilla csoportokba tömörülve harcolnak ellene. Az egyik ilyen gerillacsoport egyik tagját, Dani Rojast fogjuk alakítani. Vele kapcsolatban érdekesség, hogy lehet női vagy férfi karakter is.
 


A fejlesztők szakítanak a sorozat eddigi hagyományaival, és az átvezető videók már nem belső nézetből fognak futni, láthatjuk majd hősünket. De ugyanez igaz lesz a játékmenet egyes részeire is, ahol külső nézetben irányíthatjuk karakterünket. Éppen ezért a karakterszerkesztés is bekerül a képbe.

 

A Ubisoft nem akar ugyanabba a hibába esni, mint a CD Projekt RED tette a Cyberpunk 2077-tel. Ezért a premier előtt meg fogják mutatni, hogy a Far Cry 6 melyik platformon hogy néz majd ki és hogy fut majd. Ebbe beletartozik az előző konzolgeneráció is.
 


A Far Cry 6 PC mellett PS4-re, PS5-re, X1-re és XSX-re készül. A megjelenésre a tervek szerint október 7-én kerülhet sor, az E3-on további részletekre számíthatunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!