Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

28

0 hozzászólás

Átlagos design, átlagon felüli szerelhetőség jellemzi az új Cooler Master házat

A MasterBox 600 egy miditorony, amelybe olyan alaplapot is szerelhetünk, amelynek csatlakozóit elrejtették.

 

Van néhány alaplapgyártó, akik elkezdtek rejtett csatlakozós lapokat tervezni. Ezek az alaplapok elsősorban azoknak lehetnek érdekesek, akiknek fontos, hogy a PC ne csak erős, de rendezett és letisztult is legyen. De ilyen alaplapokat nem lehet bármely számítógépházba beépíteni. Viszont a Cooler Master újdonságába igen.

 

A MasterBox 600 névre keresztelt miditorony külsőre nem sok izgalmas jelent. A fekete és fehér változatban is kapható ház elején három méretes RGB-ventilátor található egy rács mögött. A ház tetejét pedig a manapság már elvárható porszűrő betét uralja. Oldalt természetesen edzett üvegfal enged betekintést a belső térbe.
 


A hűtésről akár hét ventilátor is gondoskodhat. A belső teret két kamrára osztják, az alaplap mögöttibe pakolhatunk minden kábelt, így azok nem rontják a designt. CPU-hűtőből 170mm-ig, VGA-ból pedig akár 410mm-ig nyújtózhatunk. A házba 2,5 hüvelykes háttértárból akár hatot is pakolhatunk, 3,5 hüvelykesből pedig kettőt.

 

A Cooler Master az előlap helyett a ház tetejére pakolta a kezelőszervezeket és az I/O panelt. Itt egy USB 3.2 Gen2x2 Type-C és két USB 3.2 Gen1 Type-A csatlakozót és a szokásos 3,5mm-es jacket találjuk. A gyártó a házért kereken 100 fontot kér el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!