05.19 - 05.20. között üzleteink zárva tartanak. 05.21-től a megszokott időpontban várunk titeket!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

09

0 hozzászólás

A Logitech-et idéző designnal jön a Keychron új egere

Az M7 fekete és fehér változatban is elérhető lesz.

 

Ahány gyártó, annyi design, ez különösen igaz az egerekre is. A Keychron a napokban mutatta be egyik újdonságát, az M7-et, amely formavilágában egy picit mintha a Logitech MX szériáját idézné, az egér hangsúlyos hüvelyktámasza miatt.

 

Ezzel együtt a kialakítás ergonomikus, mentes mindenféle feleslegesnek mondható sallangtól. A hüvelykujj környékén a szokásos előre-hátra gombok mellett találunk még egyet, amellyel a makrók között lehet váltani. Az egér minden billentyűje programozható. A számítógéphez három úton is csatlakoztathatjuk: egy-egy 2,4 GHz-es dongle-t kapunk Type-C és Type-A porttal, valamint a töltőkábelen keresztül is üzemeltethetjük, de nem hiányzik a Bluetooth 5.1 sem.
 


Az M7 belsejében egy 26 000 DPI-ig skálázható PixArt 3395 szenzor lapul, a két fő klikk alatt pedig Huano 80M kapcsolók, amelyek a nevükhöz méltón 80 millió kattintásig nem hibáznak. A polling rate Bluetooth-on 125Hz, vezetéken vagy a mellékelt dongle-ökön keresztül pedig 1000Hz.

 

A Keychron az újdongásot fekete és fehér színben is kínálja. Az egér 600 mAh-s akkumulátora egy töltéssel akár 70 óra használatot is lehetővé tesz. A mérnököknek a tömegét is sikerült kimondottan barátságosra faragni: mindössze 63 grammot nyom a mérlegen. A gyártó mindezért mindössze 50 dollárt kér majd el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!