Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

28

0 hozzászólás

Retro megjelenésű billentyűzet az Epomakertől

A TH80 Pro V2 VIA egy 75%-os kivitelű klaviatúra egy apró kijelzővel a jobb felső sarokban.

 

Az utóbbi években lassan, de biztosan egyre nagyobb teret hódítanak az olyan billentyűzetek, amelyek a csillogás vagy a vad design helyett inkább a számítástechnika hőskorát idézik. Újra divatba jött a koszos fehér-szürke színvilág is. Az Epomaker újdonsága, a TH80 Pro V2 VIA is kínál ilyen változatot a fekete és a fehér kivitel mellett.

 

A billentyűzet 75%-os kivitelű, vagyis a teljes numerikus padot nélkülözi, illetve a billentyűket is meglehetősen szűkösen pakolták egymás mellé. A vastag házban magas profilú billentyűk ülnek öt tűs gyorscserés foglalatban. Ezekben az Epomaker saját kapcsolóit pakolhatjuk, mint a Mulan, a Budgerigar, a Flamingo, a Wisteria Linear vagy a Sea Salt Linear.
 


A klaviatúra jobb felső sarkában egy apró, 1,14 hüvelykes LCD-panel is helyet kapott, amelyen rendszerinformációk, a billentyűzet aktuális profilja, esetleg egyedi logók vagy animációk is megjeleníthetők. A kurzorok mellett pedig egy mágnessel rögzített kis dekorpanel található, amely más designra is cserélhető.

 

A TH80 Pro V2 VIA programozható, vezeték nélkül működik, ehhez 3000 mAh-s akkumulátort kapott. Kapcsolódni a mellékelt 2,4 GHz-es dongle-ön és BlueTooth-on is keresztül is tud. Az Epomaker a kétségtelenül pofás eszközért 100 dollárt kér el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!