Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

18

0 hozzászólás

Tavasszal jön az új The Settlers

A Ubisoft évek óta dolgozik a nagy múltú stratégiai sorozat rebootján.

 

A Ubisoft még 2019-ben jelentette be, hogy a Blue Byte stúdió dolgozik a több évtizedes múltra visszatekintő The Settlers sorozat rebootján. Ekkor már kilenc éve várták a rajongók, hogy valamilyen formában újra belecsöppenhessenek a mókás telepesek dolgos hétköznapjaiba. Ám nem sokkal a bejelentés után a Ubisoft belefutott egy nagyon csúnya buktába a Ghost Recon: Breakpoint képében, ami a teljes fejlesztési politikájuk megreformálását eredményezte. Ez pedig minden éppen futó projekt határozatlan időre való elnapolását vonta maga után.

 

Az elmúlt években így gyakorlatilag semmit sem lehetett tudni a The Settlers sorsáról, ahogy arról sem, hogy fut-e még egyáltalán a projekt. Mostanra viszont kiderült, hogy nagyon is futott, sőt, immár az utolsó simítások fázisában tart. A Ubisoft egy vadonatúj trailerben mutatta meg, milyen is lesz az újjászületett játék.
 


A lényeg persze változatlan: egy aprócska falu hétköznapjait kell egyengetnünk. Gondoskodnunk kell a megfelelő erőforrásokról, fáról, kőről, szénről, aranyról, fémről, illetve persze az élelmezésről is. Új épületeket kell emelnünk, otthonokat teremtenünk és folyamatosan tágítani a falu határait. Ez persze a többi népnek nem biztos, hogy tetszik, így idővel nagy háborúkba is bele keveredhetünk, ehhez pedig képzett katonákra van szükségünk.

 

A The Settlers három népet kínál majd, amelyek mind részesei lesznek a sztori alapú kampánynak is. De nem hiányzik majd a sima skirmish és az online multiplayer lehetőség sem. Ráadásul minderre már nem is kell sokat várni, ugyanis a premierre – kizárólag PC-n – március 17-én kerül majd sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!