Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

27

0 hozzászólás

Pehelysúlyú Razer-egér az MMO-őrülteknek

Ha a standard egér gombkiosztás nem elég, kapsz még mellé tizenkét extra programozható billentyűt is.

 

Általában a munkára szánt egerekben öt gomb szokott helyet kapni. A gamer egerek esetében hajlamosak a gyártók ezt még tovább két-három gombbal megfejelni oldalt vagy felül, de ez sem általános. Ám van egy olyan gamer réteg, akinek ez nem elég, nekik sokkal több programozható gomb kell a keze alá. Ők az esportolók és az MMO-k rajongói. Nekik mutatott új egeret a Razer.
 


A Razer több más gyártóhoz hasonlóan már jóval korábban felismerte a piaci rést, ezért terveztek már egeret kifejezetten MMO-játékokhoz. Ezek sajátossága, hogy a standard gombkiosztás mellé oldalra extra gombokat pakolnak: általában legalább tízet. Most is ilyesmiről van szó: a Razer Naga X ugyanis tizenkét extra programozható oldalsó gombot kapott.

 

Ezeket a mellékelt szoftver segítségével lehet beállítani, így minden varázslat, támadás vagy egyéb hasznos parancs azonnal a kezünk alá kerül. A Naga X belsejében a Razer saját gyártású optikai érzékelője dolgozik, amely akár 18 000 DPI érzékenységre is állítható. A gombok alatt szintén a Razer által gyártott második generációs kapcsolók lapulnak.
 


Ami a leginkább vonzó lehet a Razer Naga X-ben az a tömege és az ára. Előbbi alig éri el a 85 grammot, vagyis méretéhez és tudásához mérten igazi pehelysúlyú. Mindezt ráadásul 79 dolláros áron kínálja a gyártó, ami ebben a kategóriában szintén korrektnek mondható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!