Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

06

0 hozzászólás

Pehelysúlyban indul az ASUS ROG Keris II Ace egér

A fekete és fehér változatban is elérhető periféria mindössze 54 grammot nyom a mérlegen.

 

Míg néhány évvel ezelőtt még az volt a trend, hogy a gamer egerekhez még külön súlyokat is adtak, hogy mindenki maga találja meg a számára legideálisabb súlyozást, addig manapság már minden gyártó a tömeg csökkentésére koncentrál. Közéjük tartozik az ASUS is, amely a minap bemutatta legújabb egerét, a ROG Keris II Ace-t.

 

A fekete és fehér változatban is elérhető egér az ASUS saját ROG AimPoint Pro optikai szenzorját használja, amely egészen 42 000 cpi-ig skálázható több lépcsőben. Ehhez 750 ips és 50 g gyorsulás tartozik. A két fő klikk alatt szintén az ASUS saját készítésű optomechanikus kapcsolói lapulnak, ezek 100 millió kattintásra vannak hitelesítve.
 


A ROG Keris II Ace vezetéken és vezeték nélkül is használható. Utóbbi esetében 4000Hz, előbbivel viszont 8000Hz a polling rate. Vezeték nélkül Bluetooth-on és mellékelt ROG Omni Receiveren keresztül is használhatjuk az egeret, így akár három eszközhöz is csatlakoztathatjuk egyszerre.

 

A beépített telep használati módtól függően 107-134 órás üzemidőt ígér, ami jónak mondható. Az ASUS korrekt egeret rakott össze, amit ehhez mért árcédulával dobnak piacra. Az ASUS ROG Keris II Ace ugyanis 160 dolláros ajánlott fogyasztói árat kapott.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!