Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

21

0 hozzászólás

PC-re tart a PlayStation 4 egyik legjobb exkluzív játéka

A God of War eredetileg 2018-ban jelent meg és a franchise legjobbjának tartják.

 

A PlayStation konzolok egyik legrégebbi és legnépszerűbb exkluzív hívóneve sok-sok éve a God of War. A Kratos mitikus kalandjait feldolgozó széria legutóbbi része egyben egyfajta rebootnak is felfogható, ez volt a 2018-as God of War, amely mindenféle számozás vagy alcím nélkül jelent meg kizárólag PlayStation 4-re. Később persze PlayStation 5-ön is elérhetővé vált, de most történelmi bejelentésre került sor.

 

A játékban Kratos és fia, Atreus kalandjait élhettük át, akik a mai Skandinávia területén indulnak útnak, hogy teljesítsék egy régi kötelességüket. Az út során mindenféle mitológiai lénnyel, élőholtakkal és az emberek közt járó istenekkel találkoznak, akik közül nem mindenki barátságos, sőt. A kalandok során Kratos elsődleges célja, hogy megtanítsa fiát, Atreust a túlélés és a harc minden fortélyára.
 


A God of War hatalmas sikert aratott PlayStation 4-en, húszmilliónál is több példányban kelt el. A Sony most pedig bejelentette, hogy a játék több más korábbi PlayStation-exkluzív társához hasonlóan elkészült PC-re is! Ez azt jelenti, hogy akár 4K-ban is játszhatunk majd vele, nem lesz framerate-limit, de kapunk egy sor grafikai beállítási lehetőséget is. Bár kontrollerrel lesz a legjobb irányítani, természetesen egérrel és billentyűzettel is megtehetjük majd.

 

A God of War PC-s változata 2022. január 14-én jelenhet meg. Korábban hasonló utat járt be a Quantic Dream néhány játéka: a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human is. Majd elkészült PC-re a Days Gone, míg az Uncharted 4: A Thief’s End és a Lost Legacy portolása jelenleg is tart.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!