Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

19

0 hozzászólás

Nem minden arany a PSVR2 kapcsán

Fény derült egy olyan hiányosságra, ami miatt sok felhasználó szomorkodhat majd.

 

2023 egyik nagy durranása lehet, ha az év elején tényleg megjelenik a PlayStation VR2, avagy PSVR2. A Sony az új VR-headsettel óriási lépést tenne a piac jelenlegi vezéreinek nyomában, sőt, egyes vélemények szerint akár be is érheti majd őket, ha megfelelően pozícionálja és árazza be az újdonságot. Ám a PSVR2 kapcsán most kiderült egy apróság, ami nem fog mindenkinek tetszeni.

 

Mint ismert, a headset elődje a PSVR, amely kizárólag PlayStation 4 konzolokkal volt kompatibilis. Ez bár nagyságrendekkel olcsóbb volt a konkurenciánál, nem is tudta tudásban felvenni a versenyt az Oculus és a HTC termékeivel. Ez a technológiai korlát is lehet az oka, hogy az erre készült játékok nem fognak futni a PSVR2-n.

Legalábbis erre utal az, amit a platform fejlesztéséért felelős vezető, Hideaki Nishino egy közleményben írt. Eszerint azért nem futnak majd a PSVR játékai PSVR2-n, mert a két headset között akkora a technológiai különbség, hogy a játékfejlesztőknek egészen más filozófia mentén kell rá dolgozniuk.

 

A PSVR2 a tervek szerint valamikor 2023 elején kerülhet a boltok polcaira, de egyelőre sem a pontos premierdátum, sem a várható árcédula nem ismert. Amit eddig tudunk az újdonságról, az alapján egy nagyon jó rendszerre számíthatnak a rajongók.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!