Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

07

0 hozzászólás

Most érdemes Wacom digitális rajztáblát venni!

Ezen a nyáron kiterjesztett garanciával lehet hozzájutni a gyártó két remek rajztáblájához.

 

A grafikusok körében az egyik legnépszerűbb márkának számít a Wacom, amely kifejezetten digitális rajztáblákat tervez és gyárt. Kínálatukban találunk megfelelő terméket a kezdőknek és tanulóknak éppúgy, mint a profiknak. A gyártó most úgy döntött, hogy különleges ajánlattal lepi meg a vásárláson vacilláló leendő ügyfeleit.

 

Ha most vásárolsz Wacom Intuos vagy One by Wacom digitális rajztáblákat, akkor az alapból melléjük járó két éves garanciát további két évvel toldja meg a gyártó. Így új eszközünkért összesen négy évig nem kell aggódni. És még csak különleges feltételei sincsenek az ajánlatnak.
 


Elég mindössze egy magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkeznünk, illetve természetesen szükséges, hogy az akcióban résztvevő valamelyik magyar partnernél történjen a vásárlás. Ezt szükség esetén bizonyítani is kell, de erre elég az akció ideje alatt készült számlát bemutatni.

 

A Wacom ajánlata tehát kifejezetten a Wacon Intuos és a One by Wacom táblákra vonatkozik. Az akció június 1-én rajtolt el és egész nyáron tart, végül augusztus 31-én ér majd véget.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!