Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

08

0 hozzászólás

Mire NE számítsunk az idei E3-on?

Érdekes módon eddig a kiadók inkább arról beszéltek, hogy miket nem visznek magukkal az idei online show-ra.

 

A pandémia miatt idén sem a hagyományos módon kerül megrendezésre a világ legnagyobb videojátékos rendezvénye, az E3. A tavalyihoz hasonlóan kizárólag online bemutatókra lehet készülni, ami mondjuk itt, Európában annyira nem jelent majd újdonságot, hiszen a többség eddig is inkább az online közvetítéseket figyelte.

 

Régen a kiadók általában a show-t megelőző hetekben elkezdték csepegtetni a híreket, hogy milyen játékokra vagy bejelentésekre lehet majd készülni. Érdekes módon idén ez a trend megfordult, és egyre több kiadó fedi fel, hogy mivel NEM készülnek az idei E3-ra.
 


A Koch Media és a hozzá tartozó Deep Silver is saját bemutatóval készül. Ám ezen nem lesz ott a három tőlük leginkább várt játékuk. Így nem számíthatunk sem a régóta nyílt titokként készülő új Saints Row hivatalos bemutatójára. Ugyanígy az egy ideje pedzegetett TimeSplitters sem lesz jelen. És a sok-sok éve készülő Dead Island 2 sem most fogja megmutatni, hogy hol is tart a projekt.
 


A Warner Bros. Interactive körül elég nagy most a felfordulás, hiszen anyavállalata épp összeházasítja a Discoveryvel, hogy egy vadonatúj gigaszolgáltatót hozzon létre a szórakoztatóipar piacán. Ennek fényében nem is annyira meglepő, hogy ők most nem az E3-mal vannak a leginkább elfoglalva. A hírek szerint csupán egyetlen játékkal fognak foglalkozni a bemutatójuk során: az ősszel érkező Back 4 Blooddal. Így semmi új hírre nem számíthatunk a Gotham Knights, a Suicide Squad: Kill the Justice League, sem pedig a Hogwarts Legacy kapcsán.
 


Végül, de nem utolsósorban a legnagyobb francia kiadó, a Ubisoft is szomorú hírekkel szolgált. Nem készülnek az E3-ra új bemutatóval a Prince of Persia: Sands of Time remake-jéből. Nem viszik magukkal a nemrég bejelentett The Division Heartlandset sem, de a The Division 2 új kiegészítői is távol maradnak. Náluk azért így is számíthatunk sok újdonságra, de megtippelni nagyon nehéz lenne, hogy mik lehetnek ezek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!