Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

20

0 hozzászólás

Megjelent az Alone in the Dark

Visszatért minden túlélőhorrorok ősatyja.

 

Volt élet a Resident Evil széria előtt is, a túlélőhorrorok alapjait egy másik franchise, az Alone in the Dark fektette le. Ehhez az évtizedek során számos folytatás készült, de a XXI. században szinte teljesen a feledés homályába veszett a sorozat. Egészen mostanáig, mert megérkezett a nagy reboot.

 

A Pieces Interactive és a THQ Nordic jóvoltából született meg az új Alone in the Dark játék. Ebben Edward Carnby magándetektív és megbízója, Emily Hartwood együtt érkeznek meg a Derceto Manorba, ahol utóbbi nagybátyjának nyoma veszett. A páros együtt kezd nyomozni, majd hamarosan rájön, hogy sötét természetfeletti dolgok állnak a háttérben.
 


Az Alone in the Dark egyik érdekessége az izgalmas sztorin és a nyomozásra és harcokra épülő játékmeneten túl, hogy a két főszereplőt Hollywoodból kölcsönözték. Edward Carnbyt David Harbour, míg Emily Hartwoodot Jodie Comer kelti életre.

 

A játék mától érhető el PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. A premier alkalmából egy új előzetest is kapott.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!