Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

12

0 hozzászólás

Megjelent a TT Isle of Man 3

A motoros játékban a világ legveszélyesebb versenyén vehetünk részt.

 

A RaceWard fejlesztésében a minap megjelent a TT Isle of Man: Ride on the Edge 3, amelyben a Tourist Trophy versenysorozaton húzhatjuk tövig a gázkart. A valóságban ezt a különleges gyorsasági motorversenyt tartják a világ legveszélyesebbjének.

 

A játékban a teljes 2022-es szezon helyet kap, beleértve az összes istállót, márkát és versenyzőt is. A játékosok 32 aktuális és történelmi pályán tehetik próbára tudásukat, amihez 40-nél is több motor közül választhatnak. A fejlesztők valósághű fizikát ígérnek, így tényleg olyan élmény lesz versenyezni mint a valóságban.
 


A futamok mellett újdonságként megjelenik az open road játékmód is. Ez lehetőséget ad, hogy minden kötöttség vagy cél nélkül körbemotorozzuk a versenynek helyszínt adó szigetet. Ez 200 km-es úthálózatot jelent meseszép környezetben.

 

A TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre jelent meg tegnap.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!