Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

07

0 hozzászólás

Megjelent a Resident Evil Village

Ez már a nyolcadik rész a nagy múltú sorozat fő sodrában.

 

Az év eddigi talán legfontosabb megjelenésének napjára ébredtünk ma. A Capcom több évtizedes múltra visszatekintő sorozatának nyolcadik epizódja (nem számolva a mellékágakat és remake-eket) jelent meg ma. Ez a Resident Evil Village.

 

A történet főhőse a hetedik részben megismert Ethan Winters, aki akkor hatalmas küzdelem és megannyi átélt szörnyűség árán végül visszakapta feleségét, Miát. Pár évvel később megszületett kislányuk, Rose is, ám ezután újra minden tönkrement. Ethan egy elátkozott faluban találja magát, ahol vámpírok, szörnyek, zombik és vérfarkasok üldözik, neki pedig nem csak a kiutat kell megtalálnia, de a válaszokat is a megannyi miértre.
 


A Resident Evil Village ismét belső nézetben játszódik, ahogy a hetedik rész is tette. A hangsúly ezúttal egy picit jobban eltolódik az akció felé, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne csurig az egész játék hátborzongató és olykor gyomorforgató jelenetekkel. Ahogy azt a szériától már egyébként is megszokhattuk. Mindezt lenyűgöző látványvilággal tárják elénk.

 

A Resident Evil Village tehát mától vásárolható meg. A játék PC mellett PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is megjelent.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!