Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

27

0 hozzászólás

Megjelent a Resident Evil 4 Remake

A Capcom újra elkészítette a tizennyolc évvel ezelőtti játékot.

 

A Capcom évek óta követi azt a sémát, hogy párhuzamosan fejleszti a Resident Evil széria új részeit és a régi epizódok felújításait is. Utóbbiak táborát most a Resident Evil 4 Remake gyarapítja, amely a hétvégén jelent meg.

 

A játékban Leon S. Kennedy bőrébe bújhatunk, akit azzal bíznak meg, hogy szabadítsa ki az elnök elrabolt lányát egy őrült szekta karmai közül. A nyomok egy spanyol faluba vezetnek, ahol a szekta központja is van. Ám itt kiderül, hogy egy parazita irányítja az embereket, akik zombiszerű szolgákként vetik rá magukat Leonra.
 


A grafika mellett a játékmenet is sokat változott az eredetihez képest. A kameranézetet finomították, módosítottak a fegyverek viselkedésén is. A kés már pár használat után eltörik például. A lőfegyverekkel lelassíthatjuk az ellenfeleket, ha lábukra lövünk, így egy közelharci támadással is le lehet őket győzni.

 

A Resident Evil 4 Remake már elérhető. A játék PC mellett PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra jelent meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!