Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

07

0 hozzászólás

Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.


A hónap, de talán az egész év egyik legjobban várt játéka érkezett meg tegnap. A Blizzard a World of Warcraft mellett a Diablo szériával robbantotta a legnagyobbat, amely idén elérkezett a negyedik részéhez. A Diablo IV-et nagyon régóta várták a rajongók, hiszen a harmadik rész óta eltelt bő egy évtized.

 

A Diablo IV-et csak 2019-ben jelentették be hivatalosan, így a Blizzardhoz képest egész gyorsan el is készült. És az első élménybeszámolók szerint nagyon jól sikerült. Rengetegen írnak róla a világhálón, hogy a sztori nagyon jó, a látványvilág pedig nem csak a franchise, de az egész műfaj csúcsát jelenti. Hozzáteszik a nagyon részletes karakterfejlődési rendszert is. Negatívumként a legtöbben az ismétlődő ellenségeket és dungeonöket említik meg.
 


A játék története fél évszázaddal a harmadik rész kiegészítője, a Reaper of Souls után játszódik. Követői feltámasztják Lilith-et, aki ezúttal szabadon garázdálkodhat Sanctuaryben és kiterjesztheti hatalmát mindenre és mindenkire. Aki ellenszegül, azt egyszerűen elsöpri. A játékosok egy vándort alakítanak, akit megtámadnak Lilith megfertőzött csatlósai. Megtudja, hogy a prófécia szerint ő az egyetlen, aki szembeszállhat és legyőzheti Lilith-et.

 

A Diablo IV hatalmas érdeklődésnek örvend, sokan számolnak be hosszú sorokról a szervereknél. Ezzel együtt a legtöbb rajongó nem panaszkodik, hiszen örömmel várják ki a sorukat, hogy végre ők is beléphessenek Sanctuary földjére. A játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re jelent meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!