Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

27

0 hozzászólás

Megjelent a Remnant II

Folytatást kapott a 2019-es sikerjáték.

 

2019-ben jelent meg a Gunfire Games akció-szerepjátéka, a Remnant: From the Ashes, amely hatalmas népszerűségnek örvend. Ennek érkezett meg a minap a folytatása, amely minden szempontból továbblépést ígér. A Remnant II launch trailert is kapott.

 

A játék története szerint az emberiséget elsöpörte egy mindennél erősebb gonosz erő, csak néhányan maradtak a túlélők között. Őket fogjuk alakítani, a célunk pedig nem is lehet más, mint felvenni a harcot ezzel a gonosz erővel és groteszk túlvilági katonáival.
 


A játékmenetet kifejezetten a kooperatív módra találták ki. A játékosok lőfegyverekkel és olykor különleges képességekkel vehetik fel a harcot a legváltozatosabb kinézetű és erejű szörnyek ellen. A játék mindig véletlenszerűen generált világot tár elénk, így sosem lesz két party egyforma.

 

A Remnant II PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re jelent meg és az első kritikák és rajongói élménybeszámolók szerint is kifejezetten jól sikerült, méltó utódja az első játéknak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!