Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

21

0 hozzászólás

Megjelent az Aliens: Dark Descent

A játék a premier előtt egy sztori-trailert is kapott.

 

A Focus Entertainment és a Tindalos Interactive közös játéka, az Aliens: Dark Descent az előzetes terveknek megfelelően megérkezett az online áruházak kínálatába. A nagy múltú mozis franchise tehát új játékadaptációt kapott, de a Dark Descent nem hasonlítható egyik korábbi játékhoz sem.

 

A játékmenet izometrikus nézetben zajlik, a játékosok pedig egy általuk összeállított tengerészgyalogos-csapat felett kapják meg az irányítást. Nekik adhatnak parancsokat, amiket aztán a csapatot vezérlő MI a legjobb tudása szerint igyekszik végrehajtani. Mivel a játék világában nem csak a xenomorphok lesznek veszélyesek, nagyon vigyázni kell a katonákra, mert aki meghal, azt végleg elveszítjük a játék további részére.
 


A premier alkalmából egy új előzetest is kapott az Aliens: Dark Descent. Ebben elsősorban a sztorit igyekeznek összefoglalni a készítők, de igazán csak annyi derül ki belőle, hogy a vállalat továbbra is egyszerű biológiai fegyverként tekint a xenomorphokra. Az, hogy a szintetikusok miért lázadnak fel az emberek ellen, csak a játékból derül ki.

 

Az Aliens: Dark Descent tehát már elérhető PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra. Az első külföldi értékelések alapján kifejezetten jól sikerült a játék.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!