Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

19

0 hozzászólás

AQUA Pajzs kijelzővédő fólia

Bemutatkozik az AQUA Pajzs kijelzővédő fólia!

A kijelzővédő fólia olyan védelmi eszköz, amelyet a telefon, tablet vagy okosóra kijelzőjének védelmére használunk. A fólia védi a kijelzőt a karcolásoktól, ütésektől, ujjlenyomatoktól és egyéb károsodásoktól.
 

Miért válaszd az AQUA Pajzs kijelzővédő fóliát?

Karcállóság: A telefonok kijelzői könnyen megsérülhetnek a mindennapi használat során, például kulcsokkal vagy más élesebb tárgyakkal érintkezve. Az AQUA Pajzs egy speciális, öngyógyuló fólia, mely karcolás esetén regenerálódik, megőrizve így a készülék épségét és esztétikai megjelenését.

Nincs több tükröződés: Az AQUA Pajzs telefonvédő fóliák megakadályozzák a kijelzőn megjelenő tükröződést, ezzel biztosítva a könnyebb olvashatóságot, a jobb vizuális élményt és a zavartalan használatot bármilyen környezetben.

Észrevehetetlen megjelenés: A telefonvédő fólia akkor jó, ha észrevehetetlen. Ezt mi is jól tudjuk, ezért az AQUA Pajzs természetes megjelenésű, mintha ott sem lenne. Így nem kell többé lejjebb adnod a felhasználói élményből és a telefonod professzionális megjelenéséből.

100% színhűség: A telefonvédő fóliák hasznosak, hiszen rengeteg előnyét élvezhetjük, azonban vannak sajnos olyanok, melyek rontják a kijelző eredeti színeit. Ettől sem kell aggódnod, ha AQUA Pajzsot választasz, hiszen egyáltalán nem torzítja a kijelző, illetve az előlapi kamera felvételeinek színeit. Élvezd kompromisszumok nélkül a tartalomfogyasztást és a profi fotók készítését!

Szenzorok tökéletes működése: A fólia nem befolyásolja a telefon előlapi kameráján megtalálható szenzorokat, így nem kell aggódnod azok működése miatt.

Vízlepergető: A speciális bevonatú AQUA Pajzs megakadályozza, hogy a vízcseppek a fólián megtapadjanak. Ez a tulajdonság segít megvédeni a kijelzőt a cseppek által okozott sérülésektől.

Hosszútávú megoldás: Tesztnek vetettük alá az új AQUA Pajzs telefonvédő fóliákat. Azt tapasztaltuk, hogy fél év használat után sem jött fel a fólia széle.

Felhelyezzük neked: Rendelj új telefont kiszállítással vagy átvétellel az AQUA Express üzletünkben és kérd rá az AQUA Pajzs védelmet! Készüléked csomagolását felbontjuk és felhelyezzük a fóliát. Neked már nem lesz más dolgod, csak élvezni készülékedet AQUA Pajzs védelemmel.

Ha telefonvásárlás előtt állsz, nézd meg kínálatunkat és válaszd hozzá az AQUA Pajzs kijelzővédő fóliát, hogy megóvd készülékedet a karcolásoktól és sérülésektől.
 

@aqua.hu Ismerd meg az AQUA Pajzs kijelzővédő fólia előnyeit! ???????? #aquahu #aquawebáruház #aquapajzs #fólia #kijelzővédő #mobilfólia ♬ original sound  - Aqua Webáruház

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!