Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

28

0 hozzászólás

Megjelent a Call of Duty: Modern Warfare II

A játék PC-re és konzolokra is elérhető mától.

 

Az Activision gondozásában az előzetes terveknek megfelelően érkezett meg ma az Infinity Ward új játéka, a Call of Duty: Modern Warfare 2. Vele egyszerre megérkezett a Warzone 2.0 is. Aki korábban előrendelte a játékot, az egy hete már kipörgethette az egyszemélyes kampányt.

 

A sztori a Task Force 141 és a Shadow Company csapatok küzdelméről szól. Ellopott amerikai ballisztikus rakétákat kell felkutatni, amelyek egy iráni terrorszervezethez kerültek. A rakéták mozgatásában egy mexikói drogkartell is érdekelt.
 


A multiplayer módban több újdonság is várja a játékosokat, ilyen például a külső nézetes szerverek, ahol egészen új stílusban játszhatunk együtt. Nem hiányoznak a klasszikus játékmódok sem, mint a TDM, a Domination vagy az Escort. Emellett ne feledkezzünk meg a járműveket is felvonultató nagyobb háborús játékmódokról sem!

 

A Call of Duty: Modern Warfare 2 PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra jelent meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!