Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

26

0 hozzászólás

Megérkezett a OnePlus Ace 3V

Az okostelefon kifejezetten korrekt ajánlatnak tűnik erős hardverrel és alacsony árral.

 

Manapság egyre inkább a OnePlus kezdi képviselni azt, amiért évekkel ezelőtt a Xiaomit vagy a Huaweit megszerettük. Alapvetően jól összerakott, korrekt hardverrel rendelkező okostelefonokat kínál arányaiban véve alacsony áron. Igaz ez a most debütáló OnePlus Ace 3V-re is.

 

A készülék lelke egy Qualcomm Snapdragon 7+ Gen3 chip, amely mellé modelltől függően 12 vagy akár 16 GB memória is társulhat. A grafikus feladatokat egy Adreno 732 GPU végzi el. A fedélzeti tárhely 256 vagy 512 GB lehet. A telefon 6,74 hüvelykes AMOLED panelt kapott, amelynek felbontása 1240*2772 pixel, ezt 120Hz-en frissíti.

A 16 megapixeles szelfikamerát ennek tetején középen találjuk. A hátoldalon egy 50 megapixeles fő egységet és mellé egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű egységet találunk. Ezen a téren tehát semmi kiemelkedőt nem nyújt a telefon, de a manapság már abszolút elvárható szintet azért hozza.

 

Az 5500mAh-s akkumulátort csak vezetéken lehet tölteni, azon keresztül viszont akár 100w-tal is. Így a gyártó ígérete szerint nulláról maximumra alig 26 perc alatt fel lehet tölteni a telefont. A OnePlus Ace 3V tehát egészen korrekt felsőközépkategóriás telefonnak tűnik, ehhez képest a 260 eurós ajánlott fogyasztói ár is kifejezetten barátságos.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!