Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

30

0 hozzászólás

Leleplezték a legújabb MSI Optix monitort

Az újdonság normál méretben, 4K-s felbontással és korrekt képfrissítéssel érkezik.

 

Az MSI Optix sorozat új taggal bővül, bemutatták ugyanis az MSI Optix MAG281URF gamer monitort. Az újdonság mindent tud, amit egy ilyen eszköztől manapság elvárhat az ember, de van egy kistestvére is.

 

A MAG281URF, ahogy a neve is mutatja, 28 hüvelykes képátlóval rendelkezik. A rapid IPS panel felbontása 3840*2160 pixel, amit akár 144Hz-en is képes frissíteni. A kép töredezettségét az Nvidia G-Sync technológiája biztosítja. A válaszidő 1ms (GtG), de van HDR 400 támogatás is. A színlefedettség DCI-P3 95% és sRGB 125%, míg a kontrasztarány 1000:1.
 


A hátoldalon egy DisplayPort 1.4a és két HDMI 2.1 csatlakozót találunk egy USB Type-C, két USB Type-A és egy USB Type-B társaságában, de jack sem hiányzik. A monitor hátulján egy RGB LED-csík is helyet kapott, amely a hangulatvilágításért felel, ennek programozását külön szoftverrel is el lehet végezni.

 

A MAG281URF egy kistestvért is kapott, ez a MAG281URV. Ebben sima IPS panel kapott helyet, amely szintén 4K-s felbontást tud, de csak 60Hz-en frissít. A válaszidő 4ms (GtG), valamint a hátoldalról hiányzik az USB-C csatlakozó is. Az MSI egyelőre nem árulta el, hogy mikor és milyen árcédulával fog debütálni a két újdonság.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!