Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

11

0 hozzászólás

Középső polcra jön a Samsung Galaxy A55

Elődeihez hasonlóan kiváló választás lehet azoknak, akik a jó árért némi kompromisszumra is hajlandóak.

 

A Samsung az alsó polcos A35 mellett egy kategóriával feljebb, a középkategóriában is indít egy új készüléket. Ez a népszerű elődökkel bíró Samsung Galaxy A55, amely pontosan ugyanazokkal az erényekkel bír, mint felmenői.

 

A készülék egy Exynos 1480 chip köré épül, amelyet 8 vagy 12 GB memóriával és 128 vagy 256 GB tárhellyel támogatnak meg. A tárhely microSDXC kártyával tovább bővíthető. A telefon 6,6 hüvelykes Super AMOLED panelt kap 1080*2340 pixeles felbontással és 120Hz-es képfrissítéssel.

Ennek közepén felül ül a 32 megapixeles szelfikamera. A hátoldalon az 50 megapixeles fő egység mellé 12 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és 5 megapixeles makro egység kerül. Itt sem hiányzik az ujjlenyomatolvasó és a többi szolgáltatás, ahogy a Knox Vault védelmi rendszer sem.

 

A telefont 5000 mAh-s akkumulátorral szerelik fel, amelyet vezetéken 25W-tal lehet tölteni. A Samsung az újdonságért nagyjából 190 ezer forintos árat kér el, amely szolgáltatóknál vélhetően jóval alacsonyabb is lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!