Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

21

0 hozzászólás

Középső polcos gamer monitort villantott az MSI

A MAG 27CQ6F 180Hz-es képfrissítést és 1500R ívű hajlított kijelzőt kínál.

 

Az MSI a napokban bemutatta legújabb kifejezetten játékosoknak szánt monitorját. Ezúttal egy olyan eszközről rántották le a leplet, amely nem a csúcskategóriában kíván indulni, de alacsonyabb árához képest így is korrekt tudással kecsegtet.

 

A MAG 27CQ6F a legújabb játékokhoz is tökéletes képminőséget biztosít. A VA-panel 2K-s felbontása éles és részletgazdag képet eredményez, míg a 180Hz-es frissítési frekvencia sima és akadozásmentes játékélményt garantál. A 1500R görbület pedig még inkább belevisz minket a játék világába, így még élvezetesebbé téve a játékélményt. A monitor nem csak a játékosok, de a munkára használók számára is ideális választás lehet. A nagy felbontás és a kiváló képminőség miatt a grafikai tervezők és a videószerkesztők is örömmel használhatják. A monitor kialakítása is modern és letisztult, így bármilyen irodai környezetben jól mutat.

A hátoldalon két HDMI 2.0 portot találunk, amelyek 144Hz-et engednek át. Mellettük viszont ott egy DisplayPort 1.4 is, amelyen már a 180Hz-et is élvezhetjük. Kapunk hozzá Night vision és Less Blue Light szolgáltatásokat, emellett nem hiányzik belőle az Adaptive Sync technológia sem.

 

Az MSI a MAG 27CQ6F monitort alapvetően egészen barátságos áron kínálja. Az ajánlott fogyasztói ár 98 ezer forint körül mozog.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!